Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 12/11/2020
Film / Streaming

3 seriale noi care au premiera în noiembrie

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 3 seriale noi care au premiera  în noiembrie Share 3 seriale noi care au premiera  în noiembrie


Pare că vom petrece destul de mult timp în case în această toamnă, așa că e bine să ne dăm un refresh listei de seriale pe care urmează să le pregătim pentru binging. Bineînțeles, vom avea multe sezoane pentru seriale deja existente, dar e bine să mai diversifică și să adăugăm și producții noi.

Deci, iată 3 seriale noi care au premiera în noiembrie:

„Saved by the Bell”

25 noiembrie (Peacock)

După succesul înregistrat de serialul „Cobra Kai”, o continuare directă a filmului „Karate Kid”, cu mare parte din actorii originali, iată că mai primim un astfel de serial care respectă cam aceeași rețetă. Noul „Salvați de clopoțel” se bazează pe sitcomul care i-a marcat pe toți copiii anilor ‘90 și le oferă o continuare, păstrând și actorii originali și personajele îmbătrânite, dar îi extinde universul cu personaje din noua generație. Zack (Mark-Paul Gosselaar) este acum guvernator al Californiei, Slater (Mario Lopez) este profesor de sport la liceul Bayside, la care fiul lui Zack este coleg cu fiul lui Jessie (Elizabeth Berkley).

„Bani negri”

22 noiembrie (HBO / HBO GO)

„Bani negri (pentru zile albe)” este un nou serial HBO Europe produs în România, scris și regizat de Daniel Sandu. Acesta va avea 6 episoade și spune povestea lui Doru și Ionel, doi tehnicieni de semafor care glumesc într-un bar pe seama ideii de a manipula traficul pentru a jefui o dubă blindată aparținând uneia dintre băncile principale din oraș. În cele din urmă, împotriva voinței lor, ajung să comită acest furt. Toate instituțiile de la care cer ajutor se arată, de fapt, dornice să participe la înfăptuirea jafului și să primească o parte din bani. Cei doi prieteni sunt interpretați de Alexandru Papadopol și Cristian Bota.

„Love & Anarchy”

4 noiembrie (Netflix)

Când ți se apleacă de comediile romantice americane, fie că e vorba de seriale sau lungmetraje, ia o pauză cu acest serial suedez. Suedezii au un altfel de umor, mai brutal, mai real, mai eliberator, dar mai înțepător, așa că sigur o să fie un refresh excelent. Ce se întâmplă: Sofie este un consultant ambițios, căsătorită și mama a doi copii. Dar atunci când i se cere să restructureze o editură cu renume, viața ei extrem de ordonată începe să se zguduie de la temelii. Ea întâlnește un tânăr care aplică la un post de expert în IT și începe cu el un flirt plin de provocări amuzante. Dar ceea ce părea doar un joc nevinovat se transformă în ceva foarte serios și plin de consecințe de necontrolat.

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.