Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 16/10/2020
Film

#DieHardisback?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #DieHardisback? Share #DieHardisback?


Advance Auto Parts – companie gigant din industria auto americană – l-a “angajat” pe Bruce Willis pentru a reîncărca DieHard, marca de baterii auto ce datează de 53 de ani și pe care a achiziționat-o de la Sears anul trecut. Într-o reclamă care a apărut astăzi, actorul reface scene jucate în rolul detectivului John McClane din „Die Hard”, franciza de film de acțiune care a debutat în 1988. se arată într-un articol recent pe Adage.com.

O versiune de două minute a spotului – care a debutat în timpul transmisiunilor Ligii Naționale de Fotbal American la Fox – a fost filmată ca o producție tipică de la Hollywood, cu o mulțime de referințe la filmele din seria de mare succes Die Hard.

Bruce Willis, jucându-l pe McClane, îl întâlnește pe vechiul său dușman Theo (interpretat de actorul original Clarence Gilyard Jr.) după ce bateria mașinii i-a murit, apoi se aruncă prin geamul unui magazin Advance Auto Parts, apucă un (baterie) DieHard și scapă printr-un canal de ventilație . De’voreaux White realizează și el un comeback în rolul lui Argyle, șoferul limuzinei, ajutându-l pe McClane. Și da, spotul reia faimoasa secvență Yippee Ki Yay, cu excepția faptului că de această dată Argyle o spune (fără  F.. word).

Campania, realizată de The Marketing Arm, arată ca o producție costisitoare din Super Bowl, și a fost completată cu teasere. Marca a creat un scurt clip cu copiii lui Willis, care l-au trimis pe Twitter sâmbătă. Teasers-urile nu purtau niciun brand, echivalând cu un mesaj fals care l-a făcut să pară ca și cum ar fi o nouă continuare a seriei, folosind expresia #DieHardisback.”

tweet

Brandul nu a devoalat valoarea investiție în producție și media pentru această campanie dar se confirmă ambițiile de a juca un rol pe piața bateriilor auto de peste ocean. Deasemenea au fost dezvăluite condițiile restrictive datorate pandemiei în care au fost nevoiți să facă producția spotului.

  • sursa: info și foto: adage.com, traducere realizata de redactia Zile și Nopți Brașov

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.