Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2020
Artă & Cultură / Artiști urbani Muzică

feeder sound LIVE STREAMS cu Bucurie (dj set) și iZZY iZVNE (live painting)

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii feeder sound LIVE STREAMS cu Bucurie (dj set) și iZZY iZVNE (live painting) Share feeder sound LIVE STREAMS cu Bucurie (dj set) și iZZY iZVNE (live painting)


Neobișnuita serie de transmisiuni feeder sound live se apropie de sfârșitul ediției de anul acesta cu ultimul episod care îi aduce împreună pe Bucurie și iZZY iZVNE. Sperăm că ți-au plăcut sesiunile anterioare și că vei continua să îți hrănești curiozitatea pentru cultura alternativă și underground. Cu ocazia următorului episod, îl poți asculta pe Bucurie mixând un set de două ore compus în principal din producțiile sale muzicale. În același timp, iZZY își va folosi abilitățile deprinse din arta stradală și graffiti pentru a picta o pânză imensă în stilul ei propriu, intitulat Space Calligraphy.

feeder sound LIVE STREAMS cu Bucurie (dj set) și iZZY iZVNE (live painting)

Urmărește feeder sound live cu Bucurie și iZZY iZVNE, miercuri 14 octombrie, începând cu ora 18:00, pe www.feeder.ro și www.facebook.com/feeder.ro.

Despre BUCURIE

Inspirate de natură și de legăturile ei magice cu noi, producțiile muzicale ale lui Bucurie sunt o reprezentare a gândurilor și sentimentelor sale cele mai profunde și mai personale. Acestea sunt doar câteva indicii cu privire la ceea ce face ca producțiile și selecțiile sale să fie unice, în timp ce sunetul pe care îl prezintă evocă întotdeauna o vibrație energetică, eliberând sufletul și imaginația de constrângerile cotidiene.

În timp ce majoritatea materialelor lansate de Bucurie pot fi găsite pe pagina lui de Bandcamp, el a colaborat și cu label-uri internaționale precum OtakuStamp RecordsHubble RecordingsHonne Music și Depth Over Distance.

Din când în când, pășește în spatele pupitrului oferind experiențe uimitoare ascultătorilor, cu cele mai recente producții ale sale. De-a lungul timpului a pus muzică alături de artiști precum Ada KalehCrihanDraguteskuTed AmberBryzDeez și mulți alții.

În 2018 am difuzat în premieră melodia “Valsul Muzelor“, o producție remarcabilă realizată de Bucurie în colaborare cu Otaku.

Piesa “Visible Things” lansat de casa de discuri Depth Over Distance din Amsterdam pe EP-ul „Nostromo” a aterizat și în rubrica noastră exclusive premiere.

La începutul anului, am avut plăcerea să accesăm arhiva secretă a lui Bucurie și să publicăm episod-ul 251 din seria feeder sound, compus și mixat utilizând doar cu producțiile sale.

Urmărește pagina feeder.ro și în curând vei fi prima/ul care va afla ce lucrăm în secret împreună cu Bucurie.

Despre iZZY iZVNE

iZZY iZVNE este o artistă care trăiește și lucrează în Chișinău, Moldova. Dragostea ei pentru cultura hip-hop a venit din rap în jurul anului 2009, când a început să cânte, lansând piese și videoclipuri. În 2011, iZZY iZVNE a început să picteze primii pereți, iar pasiunea ei a evoluat de-a lungul anilor. După ce a trecut prin procesul de lettering și a creat lucrări comandate pentru diferiți clienți, iZZY și-a dezvoltat propriul stil de graffiti numit Space Calligraphy. Lucrările sale încorporează universuri paralele, găuri negre, white dwarfs, planete și galaxii multiple. Dacă te uiți mai atent, poți descoperi că picturile sale murale sunt realizate utilizând doar litere. Literele chirilice, pictate în diverse culori, creează acele efecte magice care îți vor atrage atenția și o vor menține concentrată în adâncimea imaginii.

În 2018, iZZY iZVNE a fost câștigătoarea Apelului Deschis Un-hidden București II motiv pentru care am invitat-o să picteze un calcan imens, găzduită de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. După șapte zile lungi de muncă grea, iZZY a reușit să termine o pictură frumoasă, adăugând încă o lucrare impresionantă în spațiul public bucureștean.

Acum iZZY este în Chișinău, răspândind cunoștințe despre graffiti noilor generații de writters împreună cu Urban Spirit Family prin festivalul Urban Vibes, ateliere și evenimente culturale.

Citește mai multe despre călătoria ei și incursiunile în scena internațională de artă de stradă / graffiti în interviul extins pe care l-am publicatcu ceva timp în urmă. Explorează harta de artă stradală Un-hidden Romania și descoperă lucrările sale remarcabile din București, Iași și Chișinău.

Alătură-te evenimentului, și stai la curent cu știrile despre feeder sound live.

Text de Cristina Popa și Andrei Racovițan

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.