Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/10/2020
Lifestyle Viața Orașului

TEDx Brașov revine cu o nouă conferință pentru tine!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii TEDx Brașov revine cu o nouă conferință pentru tine! Share TEDx Brașov revine cu o nouă conferință pentru tine!


Countdown – Return to Innocence este conferința care face parte dintr-o inițiativă globală, COUNTDOWN, pentru promovarea și accelerarea soluțiilor cu privire la criza climatică, transformând ideile în acțiuni.
Scopul este de a crea un viitor mai bun prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, până în 2030, în cursa către un ecosistem echilibrat, o planetă mai curată și mai sigură pentru toți locuitorii ei.

Crizele economice și de sănătate ne amintesc faptul că toți facem parte din același sistem fragil, dependent de natură și unul de celălalt.

Pe măsură ce privim spre viitor, realizăm că trebuie să construim o comunitate mai sustenabilă și mai rezistentă.

Împreună putem redresa schimbările climatice! Alătură-te mișcării #Countdown pentru un viitor mai sigur, mai curat și mai corect.

Mișcarea Countdown este deschisă tuturor și toată lumea joacă un rol vital, de aceea invităm organizații, companii, orașe, națiuni și cetățeni de pretutindeni să ia parte unei colaborări sănătoase.

PLANUL COUNTDOWN – Return to Innocence răspunde la cinci întrebări fundamentale, interconectate, care ajută la informarea unui model pentru un viitor mai curat.

TEDx Brașov revine cu o nouă conferință pentru tine!

Cele cinci întrebări sunt:

  1. Cât de repede putem să trecem la 100% energie verde?
  2. Cum putem îmbunătăți modul de transportare al persoanelor și lucrurilor?
  3. Cum putem să redăm viață, materialelor din jurul nostru?
  4. Cum putem să ne orientăm către un sistem de hrană mai sănătos?
  5. Cum putem să protejăm și să reînverzim planeta?

Reunim oameni de știință, activiști, antreprenori, urbaniști, fermieri, CEO, investitori, artiști și alții pentru a găsi cele mai eficiente idei bazate pe dovezi. Scopul nostru este să identificăm soluțiile îndrăznețe, care pot fi activate atunci când oamenii se desprind de silozurile lor și se ridică provocărilor.

Înscrie-te la evenimentul online și alătură-te mișcării COUNTDOWN pentru un viitor mai sănătos! 
Achiziția biletelor se face pe website: https://tedxbrasov.com/magazin
Cu această ocazie vei primi și un cadou din partea noastră, un TEDx Box, ce va conține mai multe produse prietenoase cu natura și materiale promoționale. TEDx Boxul va fi livrat la adresa dumneavoastră.

Înscrie-te la eveniment AICI

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută