Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 29/09/2020
Film

James Bond: PODCASTUL OFICIAL

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii James Bond: PODCASTUL OFICIAL Share James Bond: PODCASTUL OFICIAL


SE LANSEAZĂ PE 30 SEPTEMBRIE PE TOATE PLATFORMELE PRINCIPALE PENTRU PODCASTURI

No Time To Die: Podcastul oficial James Bond prezintă interviuri în exclusivitate și oferă acces de neegalat la secvențe din culisele uneia dintre cele mai îndrăgite francize din întreaga lume.

No time to die

Naomie Harris, Ana de Armas, Léa Seydoux, Lashana Lynch

Găzduită de criticul de film James King, seria cu șase episoade conține interviuri cu Daniel Craig Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright, Naomie Harris, Ana de Armas, Rory Kinnear, Billy Magnussen, regizorul Cary Joji Fukunaga, producătorii Michael G. Wilson și Barbara Broccoli, Billie Eilish și Finneas O’Connell, dar și cu un prezentator al echipei din spatele camerelor, de la regizorul de casting până la supervizorul pentru efecte speciale. Fiecare episod se concentrează pe un aspect diferit al moștenirii James Bond, de la muzică la dispozitive și de la costume la mașini. Această serie de podcasturi va dezvălui cum sunt alese locațiile spectaculoase și cum sunt create cascadoriile incredibile.

Amatorii de podcasturi vor asculta în premieră coloane sonore de la Hans Zimmer și înregistrări noi de la Orchestra Filarmonicii Regale din Bond 25 lansate de Decca Records.

No Time To Die va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în noiembrie prin intermediul Universal Pictures International și în Statele Unite și în câteva alte teritorii prin MGM, cu ajutorul United Artists Releasing banner.

GHID EPISOADE:

  • Episodul Cinci: Haine, Echipamente și Mașini
  • Episodul Trei: Un nume mortal: Aliați și Inamici ai lui Bond
  • Episodul Unu: Bond în Context
  • Episodul Doi: Bond în Jurul Lumii
  • Episodul Patru: Măiestria lui Bond
  • Episodul Șase: A fi 007

No time to die

Rami Malek, Cary Joji Fukunaga

No Time To Die: Podcastul Oficial James Bond este produs de Somethin’ Else în parteneriat cu Metro Goldwyn Mayer Studios, Universal Pictures International, United Artists Releasing și EON Productions.

Seria este disponibilă săptămânal începând cu miercuri 30 septembrie pe Apple, Spotify, Acast și toate platformele de podcasturi.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută