Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2020
Muzică Viața Orașului

Concert aniversar | 20 de ani de Luna Amară

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert aniversar | 20 de ani de Luna Amară Share Concert aniversar | 20 de ani de Luna Amară


 

Fanii cunoscutei și îndrăgitei trupe de rock alternativ Luna Amară sunt așteptați să celebreze alături de formație 20 de ani de activitate muzicală. Contribuie și tu la bucuria revenirii concertelor live prin respectarea tuturor regulilor noastre și a normelor legale.

Concertul va avea loc în Kruhnen Musik Halle, vineri, 2 octombrie 2020, de la ora 21:00 cu o capacitate redusă pentru putea găzdui publicul în condiții de siguranță.

Fondată la Cluj în anul 2000, Luna Amară a devenit formația fanion pentru mai multe generații care apreciază mesajele sociale dar și emoția descrisă printr-o lirică ce naște trăiri dintre cele mai diverse. Sound-ul trupei scoate în evidență compoziții originale care pun accentul pe solo-urile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru partea ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul “Asfalt”, produs de Roton Music, 2004/relansat CD, 2018 / LP, 2019).
Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema.

Luna Amară înseamnă Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă), Nick Făgădar (voce, chitară), Andrei Boțan (chitară), Sorin Moraru (bass) și Răzvan Ristea (tobe).

Concert aniversar | 20 de ani de Luna Amară

Despre eveniment

Biletele pentru eveniment costă 50 de lei și se pot achiziționa cash în avans de la RocKafenea, de pe iabilet sau de la intrare în ziua evenimentului ( în limita locurilor disponibile). Accesul se poate face numai în baza biletului valid pentru toți spectatorii.

Pentru a evita aglomerația și pentru a vă ocupa locul preferat la masă, vă rugăm să veniți din timp. Clubul de deschide la ora 17:00.

În tot arealul locației, inclusiv pe mese, veți găsi la îndemână dispensere cu dezinfectant pentru mâini. Vă rugăm să le folosiți cât se poate de des.

Am luat toate măsurile de igienă, dezinfectare, distanțare socială si prevenire a răspândirii virusului atât în ceea ce privește angajații și locația noastră cât și clienții, dar vă reamintim că responsabilitatea este comună.

Vă rugăm să consultați regulamentul nostru, care este disponibil pe LUNA AMARA concert aniversar 20 ani. Acesta se aplică în întreaga locație, atât în exterior cât și în interior.

Dacă aveți orice alte întrebări, ne puteți contacta pe e-mail contact@rockstadt.ro

Vă mulțumim și vă așteptăm la concert.”

Echipa Rockstadt

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută