Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/09/2020
Muzică Viața Orașului

Primul concert rock la Brașov după 6 luni!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Primul concert rock la Brașov după 6 luni! Share Primul concert rock la Brașov după 6 luni!


Fanii rock-ului alternativ vor avea parte de un excelent concert acustic al îndrăgitei trupe Coma! 

Contribuie și tu la bucuria revenirii concertelor live prin respectarea tuturor regulilor și a normelor legale.

Concertul va avea loc în Kruhnen Musik Halle, sâmbătă, 26 septembrie 2020, de la ora 21:00 cu o capacitate redusă pentru putea găzdui publicul în condiții de siguranță.

Coma, în muzică, înseamnă energie pură de metal alternativ adusă pe scenă de cei 6 membri: Cătălin Chelemen (voce principală), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (bas), Răzvan Rădulescu (aka Hefe, DJ), Matei Tibacu (chitară).

Trupa longevivă a fost înființată în ’99 și a lansat până în 26 noiembrie 2016 patru albume, ultimul dintre ele intitulat Orizont, un album declarat – aproape în unanimitate – ca fiind “cel mai frumos album de pe Pământ”.

De la înființare până în prezent, trupa a susținut zeci de concerte în România și a fost prezentă la multe festivaluri importante precum Bestfest, Peninsula, Coke Live, Stuffstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, festivalul de Snowboard de la Bâlea Lac, Mountain Bike la Poiana Brașov, motociclism – MotoRock la Ploiești și a susținut nenumărate concerte aici, în Rockstadt.

Despre eveniment

Biletele pentru eveniment costă 60 de lei și se pot achiziționa cash în avans de la RocKafenea sau de la intrare în ziua evenimentului în limita locurilor disponibile. Accesul se poate face numai în baza biletului valid pentru toți spectatorii.

Pentru a evita aglomerația și pentru a vă ocupa locul preferat la masă, vă rugăm să veniți din timp. Locația se deschide la ora 17:00.

În tot arealul locației, inclusiv pe mese, veți găsi la îndemână dispensere cu dezinfectant pentru mâini. Vă rugăm să le folosiți cât se poate de des.

“Am luat toate măsurile de igienă, dezinfectare, distanțare socială si prevenire a răspândirii virusului atât în ceea ce privește angajații și locația noastră cât și clienții, dar vă reamintim că responsabilitatea este comună.

Primul concert rock la Brașov după 6 luni!

Vă rugăm să consultați regulamentul nostru, care este disponibil pe COMA live acoustic in Kruhnen Musik Halle. Acesta se aplică în întreaga locație, atât în exterior cât și în interior.

Dacă aveți orice alte întrebări, ne puteți contacta pe e-mail contact@rockstadt.ro

Vă mulțumim și vă așteptăm la concert.

Echipa Rockstadt” 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.