Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2020
Muzică

Hitul “Lemonade”, de la Internet Money, ocupa primul loc in cele doua topuri Spotify, simultan

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Hitul “Lemonade”, de la Internet Money, ocupa primul loc in cele doua topuri Spotify, simultan Share Hitul “Lemonade”, de la Internet Money, ocupa primul loc in cele doua topuri Spotify, simultan


Internet Money este deja un proiect celebru la nivel internațional, dar mai ales acum, odată cu apariția melodiei “Lemonade”, care a ajuns pe primul loc în topuri, în foarte scurt timp.

Pe primul loc în Spotify-Viral 50 și România Top 50

În România, piesa este, concomitent, pe primul loc în cele două topuri Spotify-Viral 50 și România Top 50. În topul Apple Music, se află pe poziția a două, iar în topul Shazam, al celor mai căutate melodii, ocupă locul 19.

La finalul lunii august, Internet Money a lansat albumul “B4 The Storm”, care include piesele “Lemonade” (feat. Don Toliver, Nav & Gunna) și “Somebody” (ft. Boogie Wit Da Hoodie & Lil Tecca). Materialul discografic “B4 The Storm” conține 17 melodii, colaborări cu TyFontaine, TheHxliday, Lil Mosey, Trippie Redd, 24kGoldn, Swae Lee, Future, Wiz Khalifa, Boogie Wit Da Hoodie dar și mulți alții. Aici gasesti albumul.

Hitul “Lemonade” a fost lansat la mijlocul lunii august, alături de un videoclip regizat de către Cole Bennett și a debutat pe locul 66 în Billboard Hot 100. În foarte scurt timp, piesă a adunat peste 30 milioane de stream-uri.

Cine este Internet Money?

Internet Money

Internet Money este o companie hibrid care conectează muzica rap, de producători și de mediul online. Taz Taylor a format proiectul în 2016, iar în doar patru ani, Internet Money a adunat producători celebri, nominalizați la premiile Grammy, precum Nick Miră și JP Hitmaker, și a colaborat la producțiile unor artiști precum Drake, Trippie Redd, Juice WRLD.

În plus, Internet Money a strâns până în prezent 3 nominalizări la premiile Grammy, 58 de discuri de platină, 33 discuri de aur, 14 piese care au ocupat primul loc în topul Billboard, dar și multe alte reușite.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută