Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/08/2020
Lifestyle Muzică

Magic FM a lansat două noi programe speciale pentru ultima lună de vară: Magic Sunset Radio şi Magic Party Mix

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii Magic FM a lansat două noi programe speciale pentru ultima lună de vară: Magic Sunset Radio şi Magic Party Mix Share Magic FM a lansat două noi programe speciale pentru ultima lună de vară: Magic Sunset Radio şi Magic Party Mix


E ultima lună din această vară, iar asta înseamnă că trebuie să ne bucurăm de ea cât putem de mult. În acest sens, Magic FM a pregătit pentru luna august două programe speciale care să amplifice mood-ul de vacanță: Magic Sunset Radio și Magic Party Mix.

 

Magic Sunset Radio

Magis Sunset

Magic Sunset Radio a fost creat special pentru aceste zilele calde de vară și vine sub forma unui un playlist infinit, care se mulează perfect pe starea de relaxare, de de-stresare, de chill de care avem cu toții nevoie.

Vei asculta aici cele mai bune piese ale genurilor chill, downtempo, slow reggae, dar și cele mai bune voci. Îi poți da play de pe magicfm.ro la orice oră. Iar pe Magic FM, programul Magic Sunset se difuzează în fiecare seara, de luni până joi, de la ora 19:00.

Magic Party Mix

Magic Party Mix

Și, dacă nu ești în căutarea unei stări de relaxare, ci dimpotrivă, de un playlist care să anime seara, află că acum există Magic Party Mix.

Această emisiune a fost gândită special pentru cei care iubesc hit-urile celebre din toate timpurile, mixate așa cum numai profesioniștii muzicii știu să o facă.

Astfel, în fiecare vineri și sâmbătă seară, de la ora 20:00, Magic FM difuzează două ore de muzică de dans, prelucrate și mixate minuțios, pentru a crea o adevărată explozie de bucurie și entuziasm, cu toate piesele care au scris istorie de-a lungul anilor.

#MakeLifeMagic

 

  • Text de Gruia Dragomir.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută