Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/07/2020
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Dani Oțil ia startul la etapa de viteză în coastă de la Râșnov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Dani Oțil ia startul la etapa de viteză în coastă de la Râșnov Share Dani Oțil ia startul la etapa de viteză în coastă de la Râșnov


Vedeta TV Dani Oțil alături de alți 87 de concurenți la startul Trofeului Râșnov powered by Total ce va avea loc pe traseul Valea Cetății între Râșnov și Poiana Brașov vineri 31 iulie și sâmbătă 1 august 2020.

Dani Oțil concurează cu un prototip Radical SR4. Despre care a scris aici că “Mașinuța asta nu prea e mașină. Din acest motiv, în afara țării i se spune prototip. Asta pentru că nu seamănă cu o mașină nici ca geometrie, nici ca dimensiuni, nici ca abordare. Ne putem imagina că vorbim de un kart, mai mare și mai puternic. Prototipurile Radical (SR3-cel mai răspândit-SR1, SR8, RXC, SR4, etc.) pornesc de la șasiuri tubulare pe care se adaugă o motorizare (de obicei provenită de la o motocicletă Suzuki), apoi suspensii, frâne, roți, etc..”

Cum a fost la Reșița

Runda de viteză în coastă de pe Valea Cetății, zona de la ieșirea din Râșnov spre stațiunea montană Poiana Brașov, a fost întotdeauna foarte populară, atrăgând un număr mare de participanți. Chiar dacă acest an a afectat atât bugetele cât și programul concurenților, se pare că măcar din punct de vedere al motorsportului lucrurile evoluează înspre bine, 88 de mașini de concurs urmând să ia startul la Trofeul Râșnov powered by Total.

dani

Dani

Vezi Toate detaliile despre etapa de viteză în coastă de la Râșnov 


Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.