Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/07/2020
Muzică

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019 Share TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019


Până acum câteva luni, mersul în club era o normalitate. Așa că, la începutul anului am vrut să explorăm viața de noapte a orașului și să aflăm ce cluburi preferă sibienii. În urma sondajului TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI, organizat pe site-ul www.zilesinopti.ro, am strâns vot cu vot și am aflat cum arată TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019.

 

  1. DELIRIO

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

Deschis în urmă cu 5 ani, Delirio e singurul club gay din Sibiu și până în urmă cu câteva luni organiza petreceri în fiecare sâmbătă seară. Un loc perfect în care să petreceți nopți memorabile.

FB: https://www.facebook.com/deliriosibiu/

Site: http://sibiu.delirio.ro/

 

  1. AQUA CLUB

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

Unul dintre cluburile sibiene care oferă cele mai tari petreceri de muzică electronică underground. Apreciat nu doar pentru muzica bună, ci și pentru atmosferă, oameni și calitatea sonorizării.

FB: https://www.facebook.com/Carlova.26/

 

  1. THE BOX

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

E un loc special care aduce împreună oameni ce împărtășesc momente de bucurie. Măiestria de a prepara cocktailuri este amprenta locului și unul dintre motivele pentru care merită încercat.

FB: https://www.facebook.com/theboxsibiu/

 

  1. PREMIER

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

Unul dintre puținele cluburi din Sibiu deschis șase zile din șapte, Premier e o alegere potrivită pentru cei care apreciază muzica live, muzica house, evenimentele speciale și distracția până în zori.

FB: https://www.facebook.com/PremierTheClub/

 

  1. MANGO BAR

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

MANGO e un local dedicat tuturor persoanelor cu un apetit deschis pentru concerte live, artă teatrală, spectacole, muzică techno, funk, electro și multe altele, într-o ambianță extrem de plăcută.

FB: https://www.facebook.com/MANGObarSB/

 

  1. IMPERIUM PUB

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

Situat chiar pe pietonala Bălcescu, la subsolul unei case vechi, Imperium Pub e locul unde seară de seară vibrează energia vie a muzicii live, în acorduri de jazz și blues. Serile de karaoke sunt de neratat.

FB: https://www.facebook.com/ImperiumLive/

 

  1. MUSIC PUB

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

Un loc pe care sibienii îl preferă pentru muzica live, pentru cele mai tari petreceri, pentru cafeaua de dimineață sau pentru a mânca o pizza bună. Și toate acestea în decorul feeric al Pieței Mici.

FB: https://www.facebook.com/MusicPubSibiu/

 

  1. LIQUID THE CLUB

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

Trend setter-ul vieții de noapte din Sibiu, Liquid ridică standardele distracției în oraș. Atractiv pentru petrecerile memorabile cu DJ în vogă, cocktailuri și gustări rafinate și grădina de vară.

FB: https://www.facebook.com/liquidtheclubsibiu/

Site: https://liquidtheclub.ro/

 

  1. COTTON

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

La doi pași de centrul istoric, Cotton Pub e locul perfect pentru mâncare, băuturi, relaxare și distracție. Zilele de joi, vineri și sâmbătă sunt dedicate celor mai tari petreceri cu DJ și muzică bună.

FB: https://www.facebook.com/cottonsibiu/

Site: https://cottonpub.ro/

 

  1. OLDIES PUB

TOP 10 CLUBURI din Sibiu în 2019

E unul dintre cele mai cunoscute cluburi sibiene, apreciat pentru muzica consacrată care a intrat în istorie, pentru concertele live și evenimentele diverse, dar și pentru serile magice de karaoke.

FB: https://www.facebook.com/OldiesPubLiveMusic/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.