Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2020
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Foto&Video: Simone Tempestini a castigat Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Foto&Video: Simone Tempestini a castigat Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total Share Foto&Video: Simone Tempestini a castigat Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total

Rezumat

FotoVideo


Cu 9 victorii de proba din 11 posibile, Simone Tempestini a dominat și a câștigat Raliul Perla Harghitei Tess powered by Total, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri 2020. Dan Gîrtofan a câștigat duelul cu Bogdan Marișca pentru locul secund iar Norbert Maior a avut o evoluție extraordinară, terminând pe a patra poziție a clasamentului general cu o mașina cu tracțiune față.

Foto

Simone Tempestini

Simone Tempestini

Simone Tempestini

Simone Tempestini (foto credit autorally.ro)

Video

La fel ca în prima etapă, Simone Tempestini a obținut victoria, și tot la fel ca la Argeș, Dan Gîrtofan s-a clasat al doilea. Deși Giri a fost primul lider al întrecerii găzduite de Brașov și Harghita, Simone a revenit în forță pe celelalte, mărindu-și constant avansul în fruntea raliului. După cele 11 probe speciale, diferența dintre primii doi piloți, a fost de peste un minut. 

Mai multe detalii pe autorally.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.