Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2020
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Baschetbalistul Chris Cooper devine cel mai longeviv baschetbalist străin al echipei BC CSU Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Baschetbalistul Chris Cooper devine cel mai longeviv baschetbalist străin al echipei BC CSU Sibiu Share Baschetbalistul Chris Cooper devine cel mai longeviv baschetbalist străin al echipei BC CSU Sibiu


Baschetbalistul Chris Cooper devine cel mai longeviv baschetbalist străin al echipei BC CSU Sibiu, potrivit clubului sibian de baschet care a anunțat semnarea unui nou contract și revenirea lui Cooper Sibiu.

Potrivit comunicatului transmis de CSU Sibiu Cooper va continua și în viitorul sezon alături de echipa Sibiului și devine ”cel mai longeviv baschetbalist străin al echipei, de-a lungul timpului”.

”Mă bucur că mă întorc la Sibiu, pentru încă un sezon. Vreau să mulțumesc celor din organizație și familiei CSU pentru încrederea pe care mi-au oferit-o și pentru că mereu m-au făcut să mă simt la Sibiu ca acasă. Mulțumesc fanilor pentru că mi-au oferit ocazia de a juca pentru echipa Sibiului, în ultimii 4 ani, și pentru că m-au considerat parte din familie. Sper ca cel de-al 5-lea sezon al meu la Sibiu să fie extraordinare și memorabil. Hai CSU!”, a transmis Cooper.

În vârstă de 30 de ani, Chris Cooper (2,05m) a bifat aproape 200 de meciuri în Liga Națională de Baschet, dintre care 134 în culorile BC CSU Sibiu, din 2016.

Până în acest moment, din lotul lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc fac parte Christopher Cooper, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută