Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/04/2020
Lifestyle

Israel repornește turismul după aproape două luni, în primă etapă doar pentru localnici

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Israel repornește turismul după aproape două luni, în primă etapă doar pentru localnici Share Israel repornește turismul după aproape două luni, în primă etapă doar pentru localnici


După aproape două luni de carantină și măsuri severe impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului, Israelul anunță primele măsuri de relaxare în ceea ce privește deplasarea cetățenilor în interiorul țării și activitățile economice.

Printre altele, a fost anunțată și reluarea turismului intern începând cu data de 3 mai, urmând ca alte restricții ce îi privesc pe turiștii străini să fie relaxate treptat, în funcție de evoluția răspândirii virusului.

Relaxarea măsurilor severe instaurate ca măsură de prevenție împotriva COVID-19, apare pe fondul unor cifre încurajatoare cu privire la modul în care Israelul a reușit să țină sub control pandemia.

Se vor deschide mai întâi unitățile de cazare în regim Bed&Breakfast și așa-numitele “Zimmer”, un tip de cazare specific zonei rurale israeliene, o idee mai mici ca și dimensiuni decât B&B, dar de multe ori mai luxoase și care conferă mai multă intimitate și confort turiștilor.

Multe dintre aceste unități de cazare aparte denumite Zimmers (sunt peste 1.500 în întreaga țară) se află în zona Deșertului Negev și Mării Galileei.

Ulterior se va relua activitatea și în hotelurile cu un număr restrâns de camere.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.