Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2020
Lifestyle

Prima paradă moto online a motociclistelor din România

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Prima paradă moto online a motociclistelor din România Share Prima paradă moto online a motociclistelor din România


 

 ASOCIAȚIA FEMEILOR MOTOCICLISTE – WIMA ROMÂNIA – organizatoarea în premieră a unei parade moto exclusiv feminine în ţara noastră, în 2018, urmată de a doua ediţie, în 2019, cu sprijinul Salonului de Motociclete, Accesorii și Echipamente București (SMAEB), a lansat în luna aprilie 2020 PRIMA PARADĂ MOTO ONLINE A MOTOCICLISTELOR DINROMÂNIA.

 

Pandemia de coronavirus, care ne-a afectat tuturor vieţile în 2020,ne-a învăţat să ne adaptăm, iar prin această ediţie inedită a unei paradei moto, la care au participat membre ale asociaţiei aflate în izolare în diverse zone ale ţării, WIMA România transmite că, în orice context, pasiunea şi responsabilitatea sunt solidare în beneficiul individual şi al societăţii, reamintind totodată deviza campaniilor sale de conştientizare: „Şi noi suntem în trafic!”.

Prin paradele moto, devenite deja o tradiţie, Asociaţia Femeilor Motocicliste îşi propune creşterea nivelului de conştientizare a tuturor participanților la trafic privind prezența motocicliștilor – şi motociclistelor! – pe drumurile publice, dar şi încurajarea doamnele și domnișoarele să aleagă acest mijloc de transport şi totodată acest stil de viață.

Prima paradă moto online a motociclistelor din România poate fivizionată pe contul YouTube al WIMA România.

Asociaţia Femeilor Motocicliste este divizia din România a Women International Motorcycle Association (WIMA), o asociație internațională de femei motocicliste fondată în anii ’50, prezentă în peste 30 de țări şi 6 continente.

photo credit : promotor. ro

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.