Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 24/04/2020
Film

Teatrul Național ”I. L. Caragiale” din București va difuza on-line, timp de trei zile, în fiecare week-end, câte un spectacol de referință din repertoriul TNB

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Național ”I. L. Caragiale” din București va difuza on-line, timp de trei zile, în fiecare week-end, câte un spectacol de referință din repertoriul TNB Share Teatrul Național ”I. L. Caragiale” din București va difuza on-line, timp de trei zile, în fiecare week-end, câte un spectacol de referință din repertoriul TNB


 

Teatrul Național ”I. L. Caragiale” din București va difuza on-line, în perioada imediat următoare, timp de trei zile, în fiecare week-end, câte un spectacol de referință din repertoriul TNB.

 

Primul dintre acestea, care se va difuza chiar în acest week-end (24,25 și 26 aprilie), este Furtuna, după William Shakespeare, în viziunea regizorului bulgar Alexander Morfov.

Teatrul Național ”I. L. Caragiale” din București va difuza on-line, timp de trei zile, în fiecare week-end, câte un spectacol de referință din repertoriul TNB

În rolul Prospero, îl veți vedea, într-o creație memorabilă, pe Ion Caramitru (desemnat de Ambasada Britanică și Consiliul Britanic din București drept ”Ambasador Shakespeare” al anului 2016- Anul Shakespeare).

Din distribuție mai fac parte Mihai Călin, recompensat cu un premiu UNITER pentru interpretarea lui Caliban, Istvan Teglas (Ariel), Alexandra Sălceanu (Miranda), Ciprian Nicula (Ferdinand).

Comedie a iluziilor, feerie, un text despre putere și răzbunare, Furtuna este, mai presus de orice interpretare, o piesă despre puterea demiurgică a artei și imaginației.  Știința lui Prospero depășește legile oamenilor, controlează natura, stăpânește duhuri și provoacă iubirea.

Furtuna a avut premiera în 27 aprilie 2014. Imaginat inițial în spațiul de tip elisabetan al Sălii Studio, spectacolul a fost mutat, la cererea publicului, în Sala Mare a teatrului, unde fiecare reprezentație a putut fi văzută de peste 900 de spectatori.

De această dată, vă dăm întâlnire într-un spațiu și mai amplu, cel virtual, pe canalul de youtube TNB, unde veți putea viziona spectacolul ”Furtuna” vineri, 24 aprilie,de la ora 16, sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 18.00 și duminică, 26 aprilie, de la ora 18.

Vă invităm să  ne rămâneți aproape, să  urmăriți site-ul TNB, paginile de socializare, precum și canalul TNB de Youtube pentru a afla ultimele noutăți privind programul difuzărilor și pentru a viziona toate aceste spectacole și conferințe pregătite să mențină legătura cu dumneavoastră până când ușile teatrului se vor putea redeschide.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.