Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/04/2020
Artă & Cultură Evenimente

Monica Davidescu în AMOR AMAR

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Monica Davidescu în AMOR AMAR Share Monica Davidescu în AMOR AMAR


Teatrelli s-a alăturat campaniei #StămAcasă și oferă acces gratuit chiar la performance-urile din stagiunea curentă, dând astfel şansa tuturor consumatorilor de teatru, nu doar bucureşteni, să aibă acces prin intermediul programului Teatrelli Online la reprezentaţia cunoscutei comedii bulevardiere scrise de dramaturgul francez Pierre Sauvil, Amor … amar.

Spectacolul, parcă special conceput să ne desprindem de realitatea “amară” a acestor zile, se va difuza duminică, 26 aprilie, în intervalul orar 18:00-23:00, pe site-ul www.teatrelli.com, .

Amor Amar este povestea a două cupluri prietene. Primul cuplu, artistul Jerome şi corporatista Rosalie, se bazează pe convingerea fermă că ceea ce-i ține împreună este lipsa totală a dragostei și indiferența reciprocă pe care o afișează permanent. Al doilea cuplu, Marina şi Antoine, este unul tradițional, care se bazează pe iubire. Întâmplările prin care trec cei patru sunt pline de haz, iar despărțirile și reîmpăcările din final dovedesc faptul că viața în cuplu nu e tocmai simplă, doar că orice criză se poate rezolva cu bine.

Fragment din spectacol: https://vimeo.com/361278214

Spectacolul îi are în distribuţie pe Monica Davidescu, Liviu Lucaci, Simona Popescu și Mircea Constantinescu, iar regia este semnată de Mircea Cornişteanu. Ştefan Caragiu este autorul scenografiei iar Liliana Cenean creatoarea costumelor. Asistent regie: Zoe Balaban. Traducere: Radu Beligan şi Liviu Dorneanu.

Urmăriţi aici invitaţia la teatru, transmisă de acasă, de către MONICA DAVIDESCU, interpreta lui Rosalie în Amor Amar:

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.