Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 14/04/2020
Film

4 seriale de comedie cu care să-ți tratezi astenia de primăvară

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 4 seriale de comedie cu care să-ți tratezi astenia de primăvară Share 4 seriale de comedie cu care să-ți tratezi astenia de primăvară


Dacă te-a lovit astenia de primăvară, atunci poți încerca să o lovești și tu înapoi cu una dintre aceste 4 comedii care au avut premiera în 2020. E recomandat să le vezi chiar dacă nu suferi de astenie.  

 

„Avenue 5” (HBO)
Premiera: 19 ianuarie

Un fel de Star Trek pe caterincă, „Avenue 5” ne propune următorul scenariu: într-un viitor apropiat, croazierele se mută în spațiu. Una dintre aceste nave de croazieră spațială suferă o defecțiune și ajunge într-o zonă a Galaxiei de unde îi sunt necesari 3 ani pentru a ajunge înapoi pe Pământ. Problema e că la bord sunt provizii doar pentru 8 săptămâni. Căpitanul navei este nimeni altul decât Hugh Laurie. 

„High Fidelity” (Hulu)
Premiera: 14 februarie 

„High Fidelity” este un roman de Nick Hornby. A fost ecranizat în anul 2000, cu John Cusack în rolul principal, iar acum a fost transformat într-un serial de comedie al cărui twist este că personajul principal este interpretat de o femeie: Zoë Kravitz. Pentru cei care nu știu, romanul este despre proprietarul unui magazin de discuri, obsedat de pop culture și liste de genul „top 5”. Muzica din serial este foarte mișto, dar și povestea, poantele și atmosfera… și Zoë.

„Mythic Quest: Raven’s Banquet” (Apple Tv+)
Premiera: 7 februarie

Fanii serialului de comedie „Silicon Valley” trebuie să înceapă să facă binging cu „Mythic Quest: Raven’s Banquet”, un show similar, care, de această dată, are loc într-o companie de făcut jocuri video. Directorul creativ al firmei (interpretat de Rob McElhenney) este un megaloman care-și dorește ca următorul joc pe care-l dezvoltă compania să-l aibă ca personaj principal pe el. 

„Everything’s Gonna Be Okay” (Freeform)
Premiera: 16 ianuarie 

Iată și o ciudățenie de serial, dar foarte amuzant, mai ales pentru cei cărora le place umorul negru și hazul de necaz. După moartea tatălui lor, Nicholas și cele două surori vitrege ale sale trebuie să facă față acestei traume și să înceapă se descurce pe cont propriu, cu Nicholas asumându-și rolul de „tată”. Una dintre surori este autistă, cealaltă se află la pubertate, iar fratele cel mare este gay. Da, nu pare chiar sinopsisul unei comedii, dar caută trailerul și o să te convingi că există umor și optimism și în situațiile grele.

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.