Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 10/04/2020
Film

Filme de Paște pentru copii și părinți

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Filme de Paște pentru copii și părinți Share Filme de Paște pentru copii și părinți


Anul acesta, Paştele (Catolic sau Ortodox) vine după o lună în care au zburat ştiri rele din toate părţile. Nu ştim cum o să evolueze lucrurile, dar ştim ce putem face să prevenim răspândirea virusului: să avem grijă la igiena personală, să realimentăm stocul de vitamine şi să limităm contactul cu grupuri mari de persoane. Acestea fiind zise, vacanţa de Paşte poate să fie un prilej de uitat la filme în tihnă. Iată câteva titluri de animaţii dacă petreceţi timpul cu cei mici:

Cinci eroi de legendă (Rise of the Guardians), 2012Moş Crăciun, Stăpânul Viselor, Iepuraşul de Paşte, Zâna Măseluţă şi Jack Îngheț îşi unesc forţele şi luptă împotriva inamicului lor comun, pentru a proteja copiii de pretutindeni.

Peter Iepurașul (Peter Rabbit), 2018. În aşteptarea continuării de anul acesta, ne aducem aminte cum a pornit totul pentru domnul McGregor, Peter, Flopsy, Mopsy şi Pufoșica.

Winnie de Pluş: O primăvară cu Roo (Winnie the Pooh: Springtime with Roo), 2004. Ce este de făcut când Roo descide să transforme Paştele în ziua oficială pentru curăţenia de primăvară, rămâne să aflaţi.

Sursă foto copertă: Freepick

Denisa Velicu, redactor

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.