Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 19/03/2020
Film

Documentarul „colectiv” de acum pe HBO și HBO GO

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Documentarul „colectiv” de acum pe HBO și HBO GO Share Documentarul „colectiv” de acum pe HBO și HBO GO


Documentarul regizat de Aleander Nanau are premiera pe HBO azi, 19 martie, de la ora 20.00 și este disponibil pe platforma HBO Go începând tot de azi.  

Proiecțiile din cinema sunt momentan oprite din cauza epidemiei de coronavirus. 

Produs de Alexander Nanau Production în coproducție cu HBO Europe și Samsa Film, „colectiv” este un documentar ce urmărește evenimentele primului an de după tragedia din clubul Colectiv

„«colectiv» spune povestea primului an de după incendiul din clubul cu același nume și urmărește cu egal interes autorități și jurnaliști, într-o interacțiune permanentă de căutare și expunere a adevărului. Este un film despre sistem versus oameni, despre adevăr versus manipulare, despre interes personal versus interes public, despre curaj și responsabilitate individuală. Din 28 februarie în cinematografe”, au scris producătorii.

„Văzând Colectiv, realizezi importanța unei informații care nu e aservită puterii economice și politice”, a scris și presa italiană după premiera mondială de la Festivalul de la Veneția. 

Pentru HBO Go, platforma online de video streaming, este disponibilă o ofertă gratuită pentru abonații noi – o perioadă de gratuitate de o săptămână.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută