Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 19/03/2020
Film

Cel mai mare operator de cinematografe din România își închide porțile

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Cel mai mare operator de cinematografe din România își închide porțile Share Cel mai mare operator de cinematografe din România își închide porțile


Cinefilii nu vor mai putea să urmărească cele mai recente producții lansate în România, începând de miercuri, 18 martie.

Ca urmare a instaurării stării de urgență și a măsurilor impuse de Guvernul român pentru a combate raspândirea virusului Covid 19 (coronavirus), rețeaua Cinema City anunță sistarea temporară a activităților de desfășurare a lanțului de cinematografe.

Anunțul a fost făcut de Cinema City:

“Viața bate filmul. Sunt momente în care noile lansări, covoarele roșii, premiile și starurile mai pot aștepta… De aceea, pentru siguranța dumneavoastră, cinematografele noastre vor fi închise începând cu 18 martie, pentru o perioadă nedeterminată de timp, în acord cu Decretul nr. 195/16.03.2020 al Președintelui României privind instaurarea Stării de Urgență și Decizia CNSSU din 17.03.2020.

Biletele deja achiziționate pot fi rambursate prin intermediul Serviciului Clienți la adresa de e-mail: online@cinemacity.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere, vă recomandăm să respectați toate măsurile de siguranță stabilite de autorități și încheiem cu o promisiune familiară cinefililor: va urma…”

Cel mai mare operator de cinematografe din România își închide porțile

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Compania are multiplexuri în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş,Timişoara, Galați si Râmnicu Vâlcea.

Cinema City este foarte cunoscută şi datorită unei promovări constante a tehnologiilor inovatoare şi impresionante IMAX şi 4DX, precum şi a conceptului VIP Cinema Ultra All Inclusive – formate de vizionare speciale, pe care doar la Cinema City le poţi găsi.

sursă photo header: Cinemagia

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută