Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/03/2020
Artă & Cultură

Filarmonica Brașov transmite, pe 19 martie, primul concert online

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Filarmonica Brașov transmite, pe 19 martie, primul concert online Share Filarmonica Brașov transmite, pe 19 martie, primul concert online


În vremea asta în care izolarea salvează vieți, instituțiile culturale devin creative și găsesc soluții să transforme impedimentele în avantaje.

Am mai vorbit despre alternative la ieșitul din casă și activități pentru copii (inclusiv spectacolele Operei pentru Copii București), iar acum a venit o nouă veste bună. O nouă instituție culturală de stat pregătește concerte pentru online.

www.freepik.com/free-vector/person-relaxing-home_6612012.htm

Joi, 19 martie de la 19:00 sunteți invitați să vă faceți comozi pe canapea și să urmăriți transmisia online a evenimentului „Filarmonica la tine Acasă – Concert online” , găzduit de Filarmonica Brașov.

„Dacă nu ne putem înâlni în sala de concerte, venim la voi în case! Cu drag, pentru publicul nostru, pentru brașoveni și pentru toți cei ce iubesc muzica! Transmisie din Arhiva de Excelență a  Filarmonicii Brașov. ” au precizat organizatorii pe pagina evenimentului.

www.freepik.com/free-vector/man-sofa-relaxing-while-listening-music-smartphone_6572367.htm

Foto 1- www.freepik.com/free-vector/person-relaxing-home_6612012.htm

Foto 2- www.freepik.com/free-vector/man-sofa-relaxing-while-listening-music-smartphone_6572367.htm

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută