Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 17/02/2020
Film

5 seriale pe care abia le așteptăm în 2020

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 seriale pe care abia le așteptăm în 2020 Share 5 seriale pe care abia le așteptăm în 2020


2019 a fost un an bun pentru Netflix, cu seriale care au devenit extrem de populare, dar și cu producții care au primit premii și nominalizări la marile festivaluri de film și la Oscaruri.
Anul 2020 nu o sa fie mai prejos, dimpotrivă, e de așteptat ca Netflix să apese pedala de accelerație și să pună și mai mult conținut bun la dispoziția celor care vor să „Netflix and chill”.

Așadar, iată 5 seriale Netflix pe care abia le așteptăm în acest an:

Queen Sono
PREMIERA: 28 FEBRUARIE 2020

5 seriale pe care abia le așteptăm în 2020

„Queen Sono” este o premieră pentru Netflix, deoarece este primul serial african realizat de platforma de streaming. Acesta va o dramă plină de suspans despre un agent secret neconvențional, care se luptă cu crima organizată, dar, în paralel, trebuie să-și rezolve și problemele din viața personală. Rolul principal va fi interpretat de actrița sud africană Pearl Thusi, care a și scris pe contul ei de Twitter că este foarte entuziasmată în legătură cu acest nou serial.

Ratched
PREMIERA: 2020

5 seriale pe care abia le așteptăm în 2020

Iată un serial la care nu se aștepta nimeni, bazat pe popularul roman „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. Netflix a dat undă verde pentru acest serial despre asistenta medicală Ratched (interpretată de Sara Paulson) și despre felul în care se transformă aceasta într-un adevărat monstru.
Este cu siguranță un serial pentru cei pasionați de „Mindhunter”, de exemplu, și despre care se va vorbi mult în 2020.

Self-Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
PREMIERA: 20 MARTIE 2020

5 seriale pe care abia le așteptăm în 2020

Un serial puternic, înrădăcinat în istorie, o va avea ca protagonistă pe actrița premiată cu Oscar, Octavia Spencer. Serialul limitat, conține patru episoade și aduce omagiu unei figuri istorice, Sarah Breedlove, cunoscută ca Doamna C.J. Walker, care s-a revoltat impotriva rasismului, a stereotipurilor de gen, și multe altele, pentru a ajunge una din primele femei milionare self-made din SUA.
Serialul are la bază cartea ‘’On Her Own Ground: The Life and Times of Madam C.J. Walker’’, iar distribuția include nume ca Tiffany Haddish, Carmen Ejogo, și Blair Underwood.

Space Force
PREMIERA: 2020 (AȘTEPTAT ÎN PRIMĂVARĂ)

5 seriale pe care abia le așteptăm în 2020

„Space Force” este cu siguranță cel mai așteptat serial de comedie din prima jumătate a lui 2020. Este creat de Greg Daniels (responsabil și pentru „The Office”) și îl are ca producător și actor principal pe Steve Carrell. Totul se bazează pe ideea președintelui Trump, că America ar trebui să aibă o agenție militară spațială.
Serialul ne va prezenta cum ar arăta și ce ar face mai exact această agenție.

The Eddy
PREMIERA: 2020 (AȘTEPTAT ÎN PRIMĂVARĂ)

5 seriale pe care abia le așteptăm în 2020

Creat de regizorul Damien Chazelle, câștigător al Premiului Oscar pentru „La La Land”, „The Eddy” se anunță a fi unul dintre serialele care vor aduce ceva premii în palmaresul Netflix, nu degeaba va avea premiera la Festivalul de Film de la Berlin (20 februarie – 1 martie). Serialul spune povestea lui Elliot Udo (André Holland), un patron de club de jazz din Paris, originar din New York, care se vede nevoit să-și schimbe radical viața când fiica lui de 15 ani își face apariția din senin în clubul său.

Material realizat de Gruia Dragomir, redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.