Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2020
Lifestyle

O zi la SPA! 3 centre SPA din Cluj-Napoca unde te poți relaxa

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii O zi la SPA! 3 centre SPA din Cluj-Napoca unde te poți relaxa Share O zi la SPA! 3 centre SPA din Cluj-Napoca unde te poți relaxa


Muncești toată ziua și relaxarea nu mai are loc în programul tău? Uneori ar mai trebui să luăm o pauza și să ne facem cadou câteva momente de relaxare. O vacanță cred că e varianta cea mai bună pentru a te deconecta de tot stresul și orele de muncă, însă dacă nu îți permite timpul, o singură zi la SPA te poate ajuta să îți încarci bateriile!

Pe lângă răsfățul de care ai parte la centrele de SPA, o zi petrecută aici are și câteva efecte benefice asupra fizicului și psihicului tău. Uite câteva motive pentru care ar trebui să îți faci o rezervare la SPA chiar acum:

Tratamentele la SPA, fie că vorbim de masaj sau proceduri mai complexe de tratament, ajută la eliminarea stresului acumulat și induce o stare de calm și relaxare. Masajul, dar și saunele sau tratamentele de tip hidro au un efect benefic asupra detensionării organismului, pun în mișcare circulația și stimulează mușchii și metabolismul.

De-a lungul timpului, SPA-ul a fost asociat cu creșterea încrederii în sine și echilibrarea stărilor de dispoziție, așadar, cu siguranță o zi în aceste centre îți vor îmbunătății funcționarea psihică. Mai mult, tratamentele, masajele și sauna ajută la înfrumusețarea trupului și detoxifierea organismului.

Dacă ești din Cluj-Napoca și nu știi unde să mergi la SPA pentru o zi de relaxare, ți-am pregătit o listă cu trei centre SPA pe care să le încerci!

 Riviera Beauty & SPAO zi la SPA! 3 centre SPA din Cluj-Napoca unde te poți relaxa

La Riviera Beauty & SPA, frumusețea și sănătatea sunt principalele atribute ale unei stări de bine. Odată ce ajungi aici, poți beneficia de un tratament special din partea întregii echipe de profesioniști.

Serviciile de lux, așa cum le numesc aceștia, acoperă un spectru larg de procedee dedicate sănătății și stării de bine. Alături de un personal calificat și de cea mai performantă aparatură de îngrijire și remodelare corporală. Serviciile de care te poți bucura la Riviera Beauty & SPA sunt: coafură, manichiură, pedichiură, masaj, saună, remodelare corporală, electro fitness, cosmetică facială, piscină și jacuzzi.

Site: https://rivieraspa.ro/

Adresă: Strada Slanic, numărul 3A, Cluj-Napoca

Program: Luni-Vineri: 9:00-20:00/ Sâmbătă: 10:00-17:00

 

Wonderland Cluj Resort

O zi la SPA! 3 centre SPA din Cluj-Napoca unde te poți relaxa

Wonderland SPA, Fitness & Wellness este locul în care te poți deconecta de la grijile cotidiene urbane și poți păși într-o lume lipsită de griji, unde sănătatea și starea ta de bine este mereu pe primul loc.

La Wonderland SPA te poți răsfăța în piscină, jacuzzi, saună finlandeză sau hammam- baie de aburi. În materie de masaj, vei putea beneficia de masaj de relaxare / antistres, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, reflexoterapie, masaj de întreținere, masaj anticelulitic cu miere de albine, masaj drenaj limfatic prin masaj manual. Avantajul de a merge la Wonderland Cluj Resort este dat și de salina benefică pentru sănătate, la care poți avea acces.

Site: https://www.wonderlandcluj.ro

Adresă: Feleacu, numărul 5

Program Wonderland SPA & Fitness: Luni-Duminică: 08:00-22:00

Program Wonderland Masaj: Luni-Vineri: 16:00-22:00/ Sâmbătă- Duminică: 10:00-22:00

 

SunGarden Resort

O zi la SPA! 3 centre SPA din Cluj-Napoca unde te poți relaxa

Centrul SPA & Wellness de la SunGarden Resort dezvăluie un mediu sigur de a urma proceduri atât simple cât și complexe. Circuitul Wellness & Spa este conceput pentru a te face să te reconectezi cu propriile simţuri. Reprezintă o oază de liniște și relaxare, în mijlocul unui peisaj natural.

Zona SPA este împărțită în două categorii, Aqua Experience și Amedeea Experience. La prima te poți bucura de o piscină interioară cu hidromasaj, centru de fitness, tepidarium, baie turcească, bazin cu apă sărată, saună cu infraroșu, și o zona de tratament și înfrumusețare.  La Amedeea Experience te răsfață vatra străveche, aroma sauna, Mystic Relaxing Volcano, hamman, sauna sărată, cea bio sau cea finlandeză, fântâna de gheață, bazinul cu apă rece sau ciubărul răcoritor.

Site: https://sungardenresort.ro/

Adresă: Strada Poiana Cerbului

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.