Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/01/2020
Artă & Cultură / Teatru

TO KILL FOR… cu Horia Ghibuțiu și Andrei Crăciun

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TO KILL FOR… cu Horia Ghibuțiu și Andrei Crăciun Share TO KILL FOR… cu Horia Ghibuțiu și Andrei Crăciun


 

 

Cu toții avem lucruri sau experiențe pentru care ne-am dorit ca 2020 să vină mai repede. Bineînțeles, e greșit să-ți trăiești viața fiind tot timpul în expectativă, dar nu despre asta este vorba aici, ci despre un wishlist cu chestii mișto, din care să se poată inspira oricine atunci când caută să-și facă mai interesant timpul care se scurge între două dorințe personale.

 

Image result for matilda si groparii"

Horia GHIBUȚIU (ZN)

Recomand, înainte să fi văzut avanpremiera, „MATILDA ȘI GROPARII” în regia lui Mircea Rusu, spectacol nou la Teatrul Național din București la sfârșit de an 2019. Recomandarea mea ține cont de faptul că montarea e bazată pe Piesa anului 2018 la Gala UNITER. Dar mai ales, pentru că o citesc și cunosc pe autoare, Stela Giurgeanu, și îi prețuiesc nespus scrierile.

 

Image result for milioanele arlechinului"

Andrei CRĂCIUN (scriitor)

Recomand călduros (avem nevoie de căldură mai ales în iarna aceasta din care incompetența a abolit apa caldă) lucrarea “MILIOANELE ARLECHINULUI”, de domnul nostru Bohumil Hrabal (editura Art, 2019). E o poveste care se petrece într-o casă de pensionari din Cehoslovacia în secolul XX, e o poveste dureroasă și tandră și cumplită și minunată, așa cum e și viața, din când în când.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.