Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2020
Muzică

Hayley Williams lansează anul acesta primul material discografic solo

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Hayley Williams lansează anul acesta primul material discografic solo Share Hayley Williams lansează anul acesta primul material discografic solo


,,Team Jakob or team Edward?’’, dacă asta îți trezește amintiri înseamnă că știi cine e și trupa ,,Paramore’’ și în special Hayley Williams. Hayley lansează anul acesta primul album solo și momentan avem doar un videoclip din noul proiect al artistei.

Produs de colegul de trupă Taylor York și scris cu ajutorul lui Joey Howard, ,,PETALS FOR ARMOR’’ e descris de solistă ca o experiență ,,empowering și terifiantă’’ în care a experimentat mai mult cu instrumentele și sunetele. Într-un comunicat de presă ea a mai adăugat ,,Acum că a venit momentul să iasă totul, pot în sfârșit să respir. Sunt entuziasmată să dezvălui o altă latură a mea cu care abia recent am acceptat-o.’’.

A dezvăluit că inspirația pentru noul material discografic a venit în urma unei sesiuni de masaj cranian- sacral unde a avut senzația că niște flori îi încolțesc din craniu într-un mod grotesc. A adăugat ,,Cred că pentru mine e greu să fiu empatică într-o lume așa dificilă unde simt durere și unde încerc să transform ce simt.’’.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.