Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/01/2020
Artă & Cultură

PREMIERA proiectului teatral ALGORITM

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii PREMIERA proiectului teatral ALGORITM Share PREMIERA proiectului teatral ALGORITM


Algoritm este primul open source performance vizual-auditiv-senzorial 2019+ din România, prin intermediul căruia ne propunem să explorăm revoluția tehnologică în mijlocul căreia ne aflăm și efectele pe care le are și le va avea asupra vieților noastre. Informațiile pe care le trimitem în spațiul virtual, aparenta libertate, falsa popularitate, iluzia comunicării, realitatea fragmentată pe care o percepem, redirecționarea trăirilor profund umane către mașinării.

PREMIERA proiectului teatral ALGORITM

Interacțiunea cu tehnologia este realitatea de zi cu zi. Schimbul de mesaje, navigarea online, share-uitul de fotografii și video-uri, declanșează eliberarea hormonilor responsabili cu fericirea și ne controlează, pe moment, starea de bine. Pe termen lung, ne modelează personalitatea, percepția asupra relațiilor și sentimentelor. Cum reușim să rămânem conștienți în fața acestui fenomen fără să ne atrofiem abilitățile umane?

Algoritm, o producție a Asociației VAR, în parteneriat cu UNATC și Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative CINETic, va avea premiera oficială pe 1 și 2 februarie, ora 19.00, la Cinetic (în spatele Teatrului Național).

Accesul se face pe baza unei rezervări: var.cult@gmail.com sau mesaj privat pe pagina de facebook VAR Cultural, în limita locurilor disponibile. La finalul reprezentației, puteți susține proiectul printr-o donație.

Durata: 1h 15min.

Echipa:

Andu Dumitrescu: regie/instalație video

Cezar Stănciulescu: sound design

Vero Nica: text

Jenniffer Corrales: consultant artistic

Omul: Cristina Toma

Vizionarul: Marius Tănăsescu

Sasha: Vero Nica

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.