Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 21/01/2020
Film

Spenser Confidential | Trailer oficial NETFLIX

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Spenser Confidential | Trailer oficial NETFLIX Share Spenser Confidential | Trailer oficial NETFLIX


Dacă data trecută vă spuneam că ,,Mikey Mike’’ și Post Malone vor juca într-un nou film Netflix, ei bine, vă aducem câteva noutăți.

Spenser Confidential | Trailer oficial NETFLIX

Ce spune sinopsisul filmului ,,Spenser Confidential”?
Spenser (Mark Wahlberg), un fost polițist cunoscut mai mult pentru problemele create decât pentru cele rezolvate, a ieșit din închisoare și își dorește să plece din Boston. Însă este convins de Henry (Alan Arkin), fostul său antrenor de box și mentor, să ajute un amator cu potențial. Hawk (Winston Duke), un luptător MMA dur și serios, este convins că va fi un luptător mai bun decât Spenser. În momentul în care doi foști colegi ai lui Spenser sunt uciși, el îi recrutează Hawk și pe fosta lui iubită Cissy (Iliza Shlesinger) pentru a face dreptate.Regia filmului Spenser Confidential
este semnată de Peter Berg (Supraviețuitorul).
Din distribuție fac parte Mark Wahlberg (Luptătorul), Winston Duke (Noi), Alan Arkin (Argo), Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Marc Maron și Austin Post. Inspirat de Robert B. Parker’s Wonderland, un roman de Ace Atkins.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.