Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2020
Muzică

wrs, noul proiect Global Records, lansează primul single „why”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii wrs, noul proiect Global Records, lansează primul single „why” Share wrs, noul proiect Global Records, lansează primul single „why”


Global Records își mărește portofoliul cu un artist nonconformist care aduce un suflu nou în industria muzicală: wrs. Acesta lansează primul single „why” – o melodie despre relațiile toxice, amplificată de un vizual cinematic.

„why” este o piesă cu un sound electro-dance și influențe balcanice. Vizualul surprinde esența piesei: cum treci peste efectele produse de despărțire, cu ajutorul prietenilor. Pentru  acest clip, wrs a filmat pe străzile Bucureștiului alături de prietenii săi dansatori: „Sunt super norocos că am filmat cu Alexandru Mureșan, viziunile noastre sunt foarte asemănătoare, am rezonat. Cred că am filmat peste 12 ore. Ne-am simțit foarte bine și m-am bucurat să îi am pe prieteni aproape.”, a povestit cântărețul.

Link YouTube:

wrs este un artist complet: cântă, dansează, își scrie singur piesele, își realizează coregrafia. De asemenea, el s-a implicat în regia și imaginea clipului, alături D.O.P-ul Alexandru Mureșan. Montajul videoclipului „Why” a fost realizat de artist. Versurile piesei îi aparțin lui wrs, iar producția melodiei este realizată de Sickotoy, producătorul hiturilor anului 2019: „Addicted” și „You don’t love me”.

Înainte de cariera muzicală, wrs a fost dansator pentru artiști faimoși, precum INNA, ANTONIA, Carla’s Dreams și a făcut parte din baletul Pro TV la emisiuni precum: „Vocea României” și „Românii au talent”. De asemenea, a făcut parte din boyband-ul „Shot”. A trăit o perioadă în Londra, unde a început să-și compună propria muzică și să își exprime astfel sentimentele prin compoziții originale. Întors apoi în București, începe să colaboreze cu Global Records și este gata să își împartă arta cu publicul său.

wrs, noul proiect Global Records, lansează primul single „why”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.