Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/12/2019
Evenimente Muzică

SUNETELE ORAȘULUI | Muzici de Revelion

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SUNETELE ORAȘULUI | Muzici de Revelion Share SUNETELE ORAȘULUI | Muzici de Revelion


 

 

 

Pentru amatorii de cântări uşchite, care să-i treacă plini de avânt şi energie în noul an, iată câteva propuneri de Revelion în locaţii… aparte:

ARENELE ROMANE

SUNETELE ORAȘULUI | Muzici de Revelion 

Mega-petrecere cu Golan, Moonlight Breakfast, Şuie Paparude, UFe şi Alt Om. Golan vin cu mixul lor de instrumentaţie live, sampling şi DJ-ing, Moonlight Breakfast cu sound-ul ‘retroelectro’, de Şuie Paparude nu mai vorbim căci rămân cea mai populară trupă de muzică electronică alternativă, UFe sărbătoreşte 5 ani de carieră clădită pe o fuziune eclectică de stiluri, iar Vlad Roşeanu aka Alt Om e binecunoscut publicului de la Electric Castle sau Full Moon. Bilete: 119/139 de lei.

 

BIBLIOTECA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI

 SUNETELE ORAȘULUI | Muzici de Revelion

Să aduci noaptea oamenii în bibliotecă cu ajutorul lui Delia şi al lui Damian Drăghici (acompaniant de ‘fraţii’ săi), este, fără discuţie, un demers de marketing cultural ingenios. Ne imaginăm deja sute de bucureşteni privind cu evlavie cărţile de patrimoniu în timp ce dansează pe muzică pusă de DJ Yanis sau cântată de “Acadelia”… asta când invitaţii nu se înfruptă cu entuziasm din meniul internaţional ce cuprinde de la sushi la specialităţi sud-americane. Bilete: 390 de lei (cu open bar).

 

PALATUL CAMEREI DE COMERŢ BUCUREŞTI

 SUNETELE ORAȘULUI | Muzici de Revelion

E vorba de fostul sediu al Bibliotecii Naţionale de la intersecţia Doamnei cu str. Ion Ghica. Amfitrioni sunt lăutarii din Clejani, Taraf de Caliu – cei care au cântat prin toată lumea şi l-au transformat în fanul lor pe Johnny Depp -, premiaţi încă din 2002 cu BBC World Music Award. Pentru a completa mood-ul de party, muzicanţilor din Clejani li se adaugă Electroclown şi DJ Vasile, cel din urmă veteran al proiectelor de ‘urban gypsy’ de pe vremea Shukar Collective. Bilete: 150 de lei (nu includ food & drinks).

 

ROMEXPO

 SUNETELE ORAȘULUI | Muzici de Revelion

Extensia în noaptea de Revelion a conceptului ‘Retro/Disco/Future’ NOSTALGIA în care nu contează cine cântă (sunt promise însă şi surprize live)… totul e ca muzica să fie din anii ’90 (plus/minus, de la “Ani de liceu” la “Dragostea din tei”), să existe globuri de discotecă şi senzaţia că ritmul vine pe bandă magnetică. Iar open-bar-ul să fie cu adevărat unlimited. Dată fiind mărimea fanbase-ului, succesul evenimentului este garantat. Bilete (acces general): 395 de lei (cu open bar). [ZN]

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.