Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/08/2019
Evenimente Muzică

SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii 2-8 august 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii 2-8 august 2019 Share SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii 2-8 august 2019


Pentru amatorii de muzică live, propunerile noastre pentru aceste zile sunt:

LUNA AMARĂ – Berăria H (luni 5 august, 19:30)

În cadrul seriei Acoustic Garden, pe terasa Berăriei H, este programat concertul acustic al grupului clujean de Rock înfiinţat în 2000, al cărui portdrapel este trompetistul, compozitorul şi scriitorul Mihnea Blidariu. Veţi putea asculta piese de succes de pe cele 7 albume ale trupei, de la “Roşu aprins” şi “Folclor” la “Chihlimbar” şi “Pietre în alb”.

SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii 2-8 august 2019

THE AMSTERDAMS + WE SINGING COLORS – Expirat Halele Carol (miercuri 7 august, 19:00)

Două formaţii de Indie Pop, una cu accente Rock iar cealaltă Folk, care vor cânta piese de pe toate cele 6 albume lansate până acum. Numitorul comun? Andrei Haţegan (voce, chitară). The Amsterdams au inclus în muzica lor, de la înfiinţarea în 2005, influenţe Brit şi Electro-Pop, iar We Singing Colors se bazează pe versatilitatea tandemului Andrei-Roxana.

SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii 2-8 august 2019

CRAZY TOWN – Quantic Club (miercuri 7 august, 18:00)

Revine în România grupul american de Rap Rock format în ‘95 de Seth ‘Shifty’ Binzer şi Bret ‘Epic’ Mazur, cunoscut mai ales datorită hit-ului “Butterfly” (de pe “The Gift of Game”), #1 în Billboard în 2000. Crazy Town îmbină Hip-Hop-ul cu nu-metal-ul pe un fundament de Alternative-Rock iar muzica rezultată este una originală şi captivantă pentru public.

SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii 2-8 august 2019

BLACKBEERS – Green Hours (joi 8 august, 19:30)

Live Irish Music! Formaţia fondată acum 20 de ani de către Peter Moynahan a evoluat progresiv de la interpretarea muzicii tradiţionale irlandeze la un Celtic-Rock mai elaborat aşa că în concertul de la GH, deşi este cântat acustic, veţi regăsi… spiritul rock. Componenţă: Peter Moynahan, Valentina Coţofană, Adi Comoraşu, Răzvan Stăicuţ şi Simona Diţu.

SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii 2-8 august 2019

ROBIN AND THE BACKSTABBERS – Expirat Halele Carol (joi 8 august, 18:00)

Trupă de Rock formată în 2010 ca urmare a ideii lui Andrei ‘Robin’ Proca, Robin and the Backstabbers s-a bucurat de succes încă de la debut, câştigând Premiul Publicului la Stufstock Newcomers. De atunci grupul a lansat două albume din proiectata lor trilogie “Bacovia Overdrive” (“Stalingrad” şi “Arhanghel’sk”). Concert din seria Backyard Acoustic Season.

SUNETELE ORAŞULUI: Concertele săptămânii 2-8 august 2019

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută