Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/09/2018
Arhiva Zile si Nopti Lifestyle Viața Orașului

#Chestionar de Brașov cu Claudia Stănuleț, Fundația Bucuria Darului

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii #Chestionar de Brașov cu Claudia Stănuleț, Fundația Bucuria Darului Share #Chestionar de Brașov cu Claudia Stănuleț, Fundația Bucuria Darului


Interviu cu Claudia Stănuleț, Fundația Bucuria Darului Brașov

„Ca noi toți, sunt copilul care a crescut și muncește în fiecare zi pentru a-și îndeplini visul. Iar visul meu este să ajut la construirea unei lumi în care oamenii trăiesc împreună cu oamenii. O lume în care simțim fericire, tristețe, durere, încredere, dar ne și mobilizăm pentru a realiza schimbarea acolo unde este nevoie: în noi înșine sau în ceilalți.

Tocmai de aceea mă bucur în fiecare zi de familia „Bucuria Darului”. Poveștile de viață ale oamenilor pe care îi ajutăm la fundație, colegii mei și oamenii care se alătură proiectului mă învață mereu cât de „frumoși” devenim atunci când ne unim forțele pentru a realiza minuni.”

Ce îți place cel mai mult la Brașov?

Îmi place Brașovul pentru că este orașul în care pot să mă pierd printre copaci sau pe cărări de munte, mai ales după o zi de muncă. Faptul că pot oricând să mă bucur de munte și să trăiesc alături de familie și prieteni mă face să rămân fidelă acestui oraș vesel.

Unde bei cea mai bună cafea?

Oricât am încercat în anii de studenție să mă împrietenesc cu o ceașcă de cafea, nu ne-am potrivit. Tocmai de aceea prefer ceaiul, pe care de obicei îl savurez în grădină.

Unde mănânci cel mai bine și de ce?

Pentru că îmi plac foarte mult fructele de mare, peștele sau rețetele folosite în bucătăria mediteraneană, locul unde mă simt ca acasă este restaurantul grecesc Athanasios.

Care este locul preferat outdoor din Brașov?

Aș putea enumera mai multe, însă pentru că natura este cea care mă repune pe traseu, îmi plac drumurile retrase, mai ales cele spre localitățile din jurul Brașovului. Cum fiecare colțisor de lume are vibrație proprie, de obicei folosesc bicicleta pentru a descoperi locul și oamenii.

De ce e fain să locuiești în Brașov?

Oamenii, natura, viața orasului, toate împreună oferă orașul în care o familie se poate simți cu adevărat acasă, bucurându-se în primul rând de iarna frumoasă de la munte sau de evenimentele organizate în oraș.

Ce nu îți place la orașul nostru?

Nu pot spune că există un lucru care nu îmi place la Brașov în mod deosebit. Mă întristează atunci când întâlnesc oameni care nu cred în puterea lor de a realiza schimbarea sau când pesimismul lor îi împiedică să fie fericiți, găsind mereu neplăceri.

Care e cel mai recent loc frumos descoperit în oraș și ce vizitezi cel mai des?

Cel mai des vizitez centrul Brașovului, pentru că aici este Aleea de sub Tâmpa, Teatrul de păpuși, Piața Sfatului care găzduiește porumbeii (o distracție permanentă a copiilor) și librăriile unde uneori mă pierd cu orele printre rafturi.

Care e ultima carte citită pe care ne-o recomanzi?

În ultimul timp m-am concentrat pe cărțile de specialitate sau pe cele citite seara copiilor, însă vă recomand cu drag cartea „Bucuria darului” – Pr. Constantin Necula. Este o carte veselă și ușor de citit, mai ales pentru cei care sunt obișnuiți cu stilul „delicios” al părintelui. Iar pentru cei care încă nu îl cunosc, vor descoperi un om pe care vor dori, cu siguranță, să îl cunoască în persoană.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută