Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2013
Arhiva Zile si Nopti

Astăzi începe !mpro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Astăzi începe !mpro Share Astăzi începe !mpro


Luni, 23 septembrie, la Teatrul de Comedie începe prima ediţie a !MPRO – Festivalul Naţional de Improvizaţie. Spectacolele au loc toată săptămâna (23-29 septembrie), de la ora 19.00 până la ora 23.00.

Lansarea evenimentului va fi cu spectacolul Teatru Sport, un veritabil meci de teatru improvizat între două echipe de actori, acompaniaţi de un muzician. Acesta va începe la ora 19:00, pe scena Teatrului de Comedie, în prezenţa echipelor consacrate sub numele de Spartak Cehov şi Shakespeare United. Tot luni, primele 2 oraşe din cele 6 invitate, Bucureşti şi Târgovişte vor susţine primele reprezentaţii de la ora 20:00 – Trupa Freeze, 21:00 – Echipa de Colecţie, respectiv 22:00 – Backstage Boys.

Cele 7 zile de festival, va aduce pe scena Teatrului de Comedie 15 trupe din Iași, Craiova, Târgu Mureș, Cluj și București. Marţi publicul este invitat să îi urmărească pe cei de la ImproPact, Impro Show, Zis şi Făcut, Liga Improvizatorilor şi urmează spectacolele celor de la IMPROvCOMEDY, ImproFUN, Obligo şi Just Push Play programate miercuri, 25 septembrie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută