Hoteluri Brașov

ALTE LOCURI

Hotel Armatti

Hotelul Armatti este situat exact în centrul vechi al Braşovului, în locul cu cele mai faimoase locaţii ale oraşului. Este localizat lângă Parcul Central, aproape de Cetatea Braşovului şi la 5 minute de Piaţa Sfatului.
Str. Lunga 5
ALTE LOCURI

Hotel Aro Palace

Cu o istorie de peste 70 de ani, fiind inaugurat cu mare fast în anul 1939, Aro Palace este singurul hotel de 5 stele din Brașov.
Bd. Eroilor 27-29
ALTE LOCURI

Belfort

Cazare aproape de natură dar în același timp în centrul orașului Brașov!
Strada Dobrogeanu Gherea 4C
HOTELURI

Casa Chitic

The new boutique hotel "Casa Chitic" strada Johann Gott enjoys a privileged location just a few meters from the Black Church, the Council Square and Sforii Street.
Strada Johann Gött 7, Brașov 500025
HOTELURI

Drachenhaus

Cu vedere către Muntele Tâmpa și Centrul Istoric Medieval al Brașovului, Drachenhaus este situat la doar 200 de metri de zona pietonală: strada Republicii, Piața Sfatului și Biserica Neagră.
ALTE LOCURI

Gott

Într-un melanj de trecut și prezent, de istorie și contemporaneitate, Hotel Gott este situat la poalele Tâmpei, în Centrul Vechi al orașului Brașov, față în față cu Centrul Cultural Reduta, la doar câțiva metri de Biserica Neagră.
Strada Goth Johan Nr.2
ALTE LOCURI

Kronwell Hotel

Kronwell Hotel este construit într-o zonă ușor accesibilă, aproape de sala sporturilor și de centrul de afaceri al Brașovului. La 3 minute de centrul istoric și la 11 Km de Poiana Brașov, Kronwell Brașov Hotel este unic prin design și tehnologie.
Bulevardul Gării 7A
ALTE LOCURI

Qosmo

Când grozav nu este suficient de bun, descoperă ceva nou: QOSMO.
Str. Zaharia Stancu 4, Brașov 507190
ALTE LOCURI

Residence Hirscher

Residence Hirscher este un hotel cu 11 apartamente intime în Centrul Istoric al Brașovului la poalele muntelui Tâmpa, situat la 50 m de Piața Sfatului, Piața Orașului Vechi și Strada Republicii de unde este asigurat accesul către toate principalele puncte de atracție ale orașului.
Str. Apollonia Hirscher 14
HOTELURI

Rossmarkt Haus

Stylish, modern Hotel in the heart of Brasov, Transylvania. Just in front of the Black Church and a few steps from the City Square, Rossmarkt makes traveling comfortable with unique architecture and authentic hospitality.
Str. George Barițiu 3 500025 Brasov, Romania
HOTELURI

Safrano

Safrano Bed & Breakfast se află în Brașov, la 100 de metri de Piața Sfatului și oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. Oaspeţii au la dispoziţie un bar. Fiecare cameră este dotată cu un TV cu ecran plat. Fiecare cameră are baie privată. Pentru confortul oaspeților se asigură papuci și articole de toaletă gratuite.
Piața Sfatului, Nr. 23 500025 Brașov Brasov, Romania
ALTE LOCURI

Schuster

Hotelul este conceput în mod natural pentru a vă extinde simțurile, așa că lăsați-vă răsfățat.
Strada Peneș Curcanul 5, Brașov