Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Women’s Anthems Party

Women's Anthems Party
Sâmbătă, 11 martie, de la ora 22:00, Acaju va găzdui Women’s Anthems Party, o petrecere cu muzică cu şi despre femei!
DJ sets by Amivers & Bea Hopes
Intrare: 20 lei
Biletele se pot achiziţiona la intrare.
Intrarea permisă doar persoanelor de peste 18 ani.
Acest eveniment este organizat în cadrul Festivalului Solidarităţii, prin care se dorește punerea în valoare a identității femeilor și prin care se pune accent pe unitate și intersecţionalitate pentru comunitatea locală ieșeană, prin organizarea unor evenimente cu şi despre femei, dar la care toate genurile sunt binevenite.
La eveniment vor fi implementate câteva măsuri prin care organizatorii doresc să se asigure că toate participantele şi participanţii se simt în siguranţă. Atitudinile discriminatorii şi hărţuitoare nu sunt acceptate, iar persoanele ce pun în pericol siguranţa celor din jur vor fi invitate să părăsească petrecerea.
La petrecere se va afla o persoană din partea echipei organizatorice (va purta însemne distincte) ce se va asigura că toată lumea prezentă se simte în siguranță şi se bucură de petrecere.
Banii strânşi la petrecere vor merge către fondul Absorbante pentru toate, un grup de inițiativă civică ce se ocupă cu distribuirea de pachete lunare cu produse menstruale către femeile în dificultate financiară din Iași, alături de organizarea de evenimente pentru comunitatea ieșeană.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută