Meniu Zile și Nopți

Wanderlust 108 – o zi întreagă doar pentru mindfulness

București | 22 mai 2022

Wanderlust este lider mondial în mindfulness, cu o prezență în 25 de țări. De 12 ani, acest concept strânge în jurul său o comunitate de oameni activi, care își doresc regăsirea echilibrului propriu. Anul acesta, Wanderlust 108 vine pentru prima dată în România, pe 22 mai, la Roaba de Cultură. 

Wanderlust 108 București 2022

Wanderlust 108 – o zi întreagă doar pentru mindfulness

București

22 mai 2022

Wanderlust este lider mondial în mindfulness, cu o prezență în 25 de țări. De 12 ani, acest concept strânge în jurul său o comunitate de oameni activi, care își doresc regăsirea echilibrului propriu.  Anul acesta, Wanderlust 108 vine pentru prima dată în România, pe 22 mai, la Roaba de Cultură. 

Activitatea principală a evenimentului va fi triatlonul de mindfulness – fitness, yoga și meditație ghidată. În plus, ziua evenimentului va fi plină cu o mulțime de activități, clase extra de yoga și pilates, aerial yoga, ateliere pe diverse teme (uleiuri esențiale, nutriție, yoga talks), zone de relaxare, shopping, food și kids corner. Totul într-o zi de weekend, în Parcul Herăstrău. 

Triatlonul va fi deschis de către Horațiu Dumitrescu, care va energiza participanții prin clasa sa de Functional Training Sequences, o experiență de fitness care va întări corpul și va restabili echilibrul.

Julio D. Papi va conduce o clasă de Iyengar yoga de 60 de minute, pe ritmurile live ale DJ-ului – acesta este modul Wanderlust. Indiferent dacă este prima sau a 500-a oară când pășești pe salteaua de yoga, îți vei găsi ritmul în această clasă pentru toate nivelurile. Ocupă-ți locul în mulțime! Meditația noastră de 30 de minute, ghidată de către Avisek Majumdar, îți va elibera mintea, îți va relaxa corpul și va completa triatlonul de mindfulness. Și lista de invitați nu se oprește aici. Te așteptăm să îi cunoști pe toți instructorii, la Wanderlust 108! 

Icon
Program festival