Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte Party

Tattoo Convention Afterparties @ Tulum Mamaia

Tattoo Convention Afterparties @ Tulum Mamaia

Tattoo Convention Afterparties @ Tulum Mamaia

In primul weekend din Septembrie va asteptam la barul Tulum din Mamaia, unde vom tine 3 seri la rand de party cu muzica pentru toate urechile.

Asa cum bine stiti, peste zi se vor desfasura lucrarile primei editii a Conventiei Internationale de Tatuaje Constanta – la parterul hotelului Grand Astoria din Mamaia, iar seara toata lumea se muta la barul Tulum care este fix in dreptul hotelului, pe plaja.

Aici vor urca pe scena amplasata special pentru aceste concerte:
– formatia Trooper – vineri, 1 septembrie, ora 22 aproximativ,
– rapper-ul Phunk B – sambata, 2 septembrie, ora 22 aproximativ
– iar duminica ne va inveseli Dan Helciug cu al sau Spital de Urgenta, de pe la 21.30.

Bineinteles ca, dupa concerte, petrecerile vor continua pana in zori.

Intrarea la partyuri se face cu bratara zilei de la Conventie – bratara care asigura accesul purtatorilor atat in cadrul Conventiei de peste zi, cat si seara la concerte.

Bratarile de acces costa 35 de lei pe zi si se pot achizitiona fie in timpul zilei de la intrarea in evenimentul principal de la parterul hotelului Grand Astoria (de la orele 10 la 21), fie seara de la intrarea la Tulum.

Sugestia noastra ar fi sa veniti sa va luati bratarile in timul zilei, pentru ca in felul acesta beneficiati si de intrarea la eventul principal de peste zi, unde va fi muuuult entertainment. De la oportunitatea de a va face un tatuaj sau un piercing la oricare dintre cei aproape 100 de artisti tatuatori din Romania si din lume, admiratul lucrarilor si a tehnicilor tatuatorilor pana la show-uri live de body suspension, concurs Miss & Mister Tattoo, sesiuni live de hip hop si DJs si chiar sexy show.

Sursa: Goblin Constanța – Facebook

 

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută