Meniu Zile și Nopți

Cel mai tare show-rock din lume, la festivalul Rock the City 2022

Romexpo, București | 16 iulie 2022

KISS va concerta pentru prima oară în România, un eveniment marca East European Production, D&D East Entertainment şi Marcel Avram!

Rock the City 2022

Cel mai tare show-rock din lume, la festivalul Rock the City 2022

Romexpo, București

16 iulie 2022

KISS va concerta pentru prima oară în România, un eveniment marca East European Production, D&D East Entertainment şi Marcel Avram!

După trei ani de pauză, cauzată de pandemia de coronavirus, festivalul Rock The City revine în atenția publicului pe data de 16 iulie 2022, cu două titulaturi legendare ale scenei rock mondiale: KISS și WHITESNAKE, ambele formaţii aflate în turneul lor de adio. În deschidere, două titulaturi de power-metal: nemţii de la Powerwolf şi turcii de la Saints ’N’ Sinners.

Whitesnake și-a anulat turneul european din 2022, inclusiv prezența la Festivalul Rock the City de la București – din cauza problemelor de sănătate ale mai multor membri.

Festivalul va avea loc în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de către East European Production, D&D East Entertainment și Marcel Avram!

Prezența grupului KISS reprezintă o premieră pentru România și este ultima ocazie să-i putem vedea live, pe o scenă din ţară, eveniment aflat sub egida „End of The Road – World Tour”, care va încheia o carieră de 49 de ani dedicată în totalitate muzicii, un turneu care va debuta, în Europa, pe data de 1 iulie, la Dortmund, Germania, şi se va încheia în Amsterdam, Olanda.

De unde cumpărăm bilete pentru Festivalul Rock the City 2022

Biletele pentru festivalul „Rock the City 2022” sunt puse în vânzare via www.eventim.ro, www.entertix.ro, iabilet.ro, iar preţurile acestora variază între 270 de lei pentru Normal Circle şi 700 de lei pentru VIP.

  • Normal Circle – 270 lei;
  • Golden Circle – 440 lei;
  • Diamond Circle – 600 lei;
  • Tribuna VIP – 700 lei.
Rock the City 2022

Kiss, cinci decenii de muzică. Formaţia care a revoluționat conceptul de evenimente rock live

Americanii de la KISS și-au început activitatea în 1973, la New York, grupul fiind catalogat, la scurt timp, printre cele mai spectaculoase trupe rock și, în același timp, formaţia care a revoluționat conceptul de evenimente rock live.

KISS este una dintre cele mai bine vândute formații la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vândute. Mai mult, KISS este clasat pe primul loc în rândul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la număr.

Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platină, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul KISS a fost inclus în Rock & Roll Hall Of Fame.

Din punct de vedere live, KISS a creat senzații încă din anii ‘70, fiind grupul care a făcut schimbări majore în conceptul scenic, în cel vizual și chiar dacă costurile erau extrem de ridicate, totul s-a compensat prin încasări de milioane, în urma vânzării de tricouri personalizate și tot felul de accesorii sub emblema KISS.

Kiss, un etalon al rock-ului și un punct de atracție vestimentar

Prin diversitatea conceptului vizual pe care care formaţia americană îl prezenta în timpul concertelor și maniera în care membrii trupei au oferit publicului mereu ceva nou, KISS a reprezentat un adevărat etalon şi un punct de atracție. Ca să nu mai punem la socoteală măștile și costumațiile excentrice, care au definit conceptul vizual KISS și care a încântat generații de spectatori.

Pe data de 16 iulie veți auzi, în sfârșit, în România, o listă lungă de hituri care au încântat generații de rockeri și nu vor lipsi „I Was Made for Loving You”, „Detroit Rock City” și „Lick It Up” printre altele.

Rock the City 2022

Whitesnake, gentlemanii care au compus printre cele mai frumoase balade rock din toate timpurile

Whitesnake și-a anulat turneul european din 2022, inclusiv prezența la Festivalul Rock the City de la București – din cauza problemelor de sănătate ale mai multor membri.

Rock the City 2022
Rock the City 2022

Powerwolf și Saints ’N’ Sinners, la Rock the City 2022

Pe lângă show-urile KISS și WHITESNAKE, Rock the City vă propune o întâlnire și cu una dintre cele mai apreciate formații germane ale momentului, POWERWOLF, care va susține primul său show în România.

Formația și-a început activitatea în 2004 și, de la an la an, a reușit să câștige noi adepți, atât prin produsele sale de bună factură în zona power metal, cât și prin prestațiile live, unde un punct de atracție este solistul vocal Attila Dorn.

În vara aceasta, Powerwolf ar fi trebuit să pornească în turneu pentru a prezenta publicului noul album de studio, „Call of The Wild”, însă pandemia a oprit totul, așa că în 2022, turneul va fi reluat, iar la Rock the City 2022, nemții vor putea să prezinte și publicului român noua creație, dar și mai vechile piese de rezistență, precum: „Army Of The Night” sau „Demons Are a Girl’s Best Friend” printre altele.

Rock the City 2022

Pe lângă POWERWOLF, vom avea ocazia să-i urmărim live şi pe cei de la SAINTS ’N’ SINNERS. Formaţia este din Turcia și abordează un heavy clasic cu influenţe power-metal. Sunt activi pe scena din Turcia de 2 decenii, timp în care au lansat un album, în anul 2013.

Vă reamintim că festivalul Rock the City 2022 va avea loc pe data de 16 iulie 2022, în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de East European Production, D&D East Entertainment şi Marcel Avram!

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută