Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Pre-party cu Crispy Shaorma @KFC România

„Totul a-nceput cu o shaorma”

Pentru a te bucura de evenimentele sociale sau culturale la care ți-ai propus să ajungi, ai nevoie doar de câteva lucruri: prietenii, un plan de bătaie pentru timpul liber și, bineînțeles, o shaorma înainte de a pleca în aventură.

Pre-party cu Crispy Shaorma @KFC România

Shaorma e aperitivul planurilor tale

Tradiția nescrisă a culturii urbane spune așa: orice petrecere sau serată, orice noapte de club sau chiar de muzee începe cu o shaorma cu de toate – motivul sau apariția cutumei rămân, însă, incerte. Dar un lucru este sigur, indiferent de statutul social pe care-l ai sau de evenimentul la care mergi, cu shaorma dai startul planurilor tale.

Pre-party cu Crispy Shaorma @KFC România

Momentul shaormei devine eveniment restrâns

Datina shaormei înainte de orice ieșire în oraș este atât de popularizată în prezent, încât putem spune că acest pre-eveniment devine un eveniment în sine, ce merită respectat, savurat și trăit cu mândrie alături de prieteni și apropiați.

Pre-party cu Crispy Shaorma @KFC România

Așa că, pentru cei care își încep planurile de weekend ca la carte, cu o shaorma cu de toate, KFC România îți sare în întâmpinare cu Crispy Shaorma – o shaorma în stilul KFC, care te încurajează să-ți păstrezi spiritul autentic, să dai startul atmosferei lejere și să-ți creezi propriul eveniment restrâns, doar pentru anturajul tău. Și ca să păstrezi starea de bine la cote înalte toată noaptea, KFC îți pune la dispoziție un playlist de trei melodii care să-ți crească treptat adrenalina și entuziasmul.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Party-uri din România ?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută