Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

Jazz on the River

Un nou eveniment marca SLJazzing în Timișoara.

Dragi iubitori de jazz, a venit momentul să ne pregătim pentru un nou eveniment marca SLJazzing – Jazz on the River – ce va avea loc în data de 17 septembrie, în Timișoara!

Evenimentul va consta într-o plimbare pe râul Bega, la bordul faimosului vaporaș „Pelican”, în ritmuri de jazz create de Jack Randle, invitatul nostru special din Marea Britanie, a cărui voce amintește de cea a faimosului Frank Sinatra.

Debutul evenimentului va avea loc la ora 19:00, când ambarcațiunea va pleca din zona D’arc, și anume de pe malul din imediata apropiere a Podului Mitropolit Andrei Șaguna.

Fiecare participant va avea loc la masă și va avea ocazia să își încânte papilele gustative cu delicatese pregatite special de către cei de la Homemade.

Meniul clasic include urmatoarele preparate:

  • Duck rilletes cu castraveți murați, pâine de casă
  • Mușchi de porc cu mămăligă la grill și sos se hribi
  • Pavlova

Alternativ, invitații care nu doresc meniul clasic, pot opta pentru meniul vegetarian.

Și pentru a ne menține hidratați în timpul evenimentului, vom avea la dispoziție apa oferită de cei de la Aura, precum și vinurile aduse de Cramele Recaș.

Mai mult decât atât, vom avea și un invitat special în persoana unui somelier al Cramelor Recaș, care ne va spune povestea fiecărui vin în parte.

Tipurile de vin pe care le veți descoperi în cadrul evenimentului “Jazz on the River”, sunt alese in funcție de meniul pentru care s-a optat.

Evenimentul se va întinde pe o durată a cel puțin trei ore, timp în care ambarcațiunea va naviga pe râul Bega de unde ne vom bucura de un apus de soare frumos pe acorduri de muzică jazz live, urmând să se întoarcă la punctul de pornire.

Odată încheiată plimbarea pe râu, vaporul va fi garat în zona D’arc, și vom avea ocazia să socializăm și să schimbăm impresii.

Nu uitați să vă rezervați din timp biletele! Vă așteptăm cu drag!

Sursa: Facebook SLjazzing

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email