Meniu Zile și Nopți

#Ascultă International Jazz in the Park Competition revine!

Cluj-Napoca | 30 iunie - 2 iulie 2023

International Jazz in the Park Competition

#Ascultă Jazz in the Park Festival 2023

Cluj-Napoca

1 - 3 septembrie 2023

Jazz in the Park Festival revine cu cea de-a 11-a ediție, dar nu oricum, ci probabil cu cel mai bun lineup pe care l-am avut până acum.

Între 1-3 septembrie, pe scenele amenajate în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca vor veni nume mari, care și-au pus amprenta în lumea muzicii, care au schimbat mentalități și percepții, care au influențat generații întregi de muzicieni și care vor reuși, pentru câteva ore, să te transpună într-o altă lume.

Toamna aceasta, Jazz in the Park te cheamă să asculți. Să asculți cu adevărat muzica, lumea din jurul tău și pe tine. Ascultă, simte, descoperă!

Program festival

#Ascultă
International Jazz in the Park Competition revine!

International Jazz in the Park Competition revine, după trei ani de pauză, cu cea de-a șasea ediție! Noul loc al evenimentului este Parcul Central din Cluj-Napoca, spațiul unde, în urmă cu 11 ani, s-a născut festivalul Jazz in the Park. Evenimentul a redat atunci dreptul comunității clujene de a călca iarba și a contribuit, mai apoi, la consolidarea unui spațiu al apropierii și al regăsirii prin muzică.

Jazz in the Park Competition te așteaptă să asculți muzică bună, să descoperi artiști noi și să te bucuri de o mulțime de activități care se vor desfășura pe lângă scene: târg de viniluri, târg de vin, zone de audiție, zone de mâncare, lecții de muzică, zonă de hamace și altele. Accesul și voia bună sunt la liber.

Parcul Central din Cluj-Napoca 30 iunie – 2 iulie
Acces Liber

Premii Jazz in the Park Competition 2023

Valoarea totală a premiilor depășește 30.000 de euro, iar câștigătorul concursului va primi automat o invitație la Jazz in the Park Festival 2023.

În plus, cea mai bună trupă românească va avea parte de un turneu național organizat de Jazz in the Park.

Icon
Opinii

„Visul nostru este să facem din Jazz ceva accesibil pentru publicul larg. Ne bucurăm de ani de zile de un feedback bun din partea publicului nostru, însă dacă vrem să avem un impact în nișa noastră, nu este suficient să facem doar distribuție de conținut. De multe ori, nu putem da șansa artiștilor emergenți, fiindcă trebuie să alegem și artiști care, prin nume, atrag public.Din acest motiv, am creat concursul festivalului, un proiect care urmărește să descopere artiști și să le dea o șansă să se afirme. Și ambiția noastră este să devenim un etalon la nivel european. Am creat un concurs pentru artiști, din feedback-ul pe care l-am primit de la artiști. Avem premii mari, atractive și ne punem toată energia în a crea contextul perfect ca să scoatem potențialul maxim din trupele participante. Jazz in the Park este contribuția noastră pentru o lume mai bună, iar concursul este contribuția noastră pentru industria muzicală.”
Alin Vaida Jazz in the Park
Alin Vaida
fondatorul Jazz in the Park.
Caută