Meniu Zile și Nopți

EAST EUROPEAN COMIC CON

ROMEXPO, BUCUREȘTI | 26 - 28 august 2022

Comic Con este cel mai mare eveniment/ reuniune pentru toți pasionații de gaming, seriale, filme, SF, fantasy, benzi desenate, anime, manga, cosplay, D&D, BoardGames, cultură japoneză, K-Pop, Youtube, Twitch, meme și cam tot ce înseamnă „cultura” internetului.

EAST EUROPEAN COMIC CON​

ROMEXPO, BUCUREȘTI

26 - 28 august 2022

Comic Con este cel mai mare eveniment/reuniune pentru toți pasionații de gaming, seriale, filme, SF, fantasy, benzi desenate, anime, manga, cosplay, D&D, BoardGames, cultură japoneză, K-Pop, Youtube, Twitch, meme și cam tot ce înseamnă „cultura” internetului.

Începând cu 2013, în România are loc East European Comic Con – EECC, varianta est-europeană, și este organizată anual la București. Astfel, EECC a devenit un reper în lume și cel mai important eveniment de acest gen din Europa de Est.
Evenimentul cuprinde diverse standuri expoziționale, standuri cu recuzită din filme sau standuri ale unor companii de gaming. De asemenea, regăsim o zonă dedicată artiștilor, o zonă dedicată actorilor, pentru poze și autografe, scena principală, unde invitații discută cu publicul, dar și o zonă exterioară, cu un festival de street food pe măsură.


Ce invitați am avut până acum?

Jason Momoa, Paul Wesley, Alexander Ludwig, Ed Westwick, Andrew Scott, Daniel Gillies, Charles Dance, Itziar Ituno, Carice Van Houten, Manu Bennett și mulți alții, legende ale youtube-ului, precum Michael Stevens (Vsauce), artiști precum Guillermo Ortego, Alesandro Vitti, Noah Bradley, Jonas de Ro, Suzanne Helmigh și cosplayeri cu renume internațional: Yaya Han, Kamui Cosplay, Giada Robin.

Comic Con este locul unde te poți simți liber, te poți costuma în ce personaj dorești, te poți juca și cunoaște actori, dincolo de ecran!
Vino la ediția de anul acesta, între 26 – 28 august, la Romexpo!
Biletele se pot cumpăra accesând site-ul oficial: www.comic-con.ro

Program festival

Bilete

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.