Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Party

DJ Vasile – Balcan Beats – Balkan Jazz Summer Sessions

Lucian Stan aka DJ Vasile este un veteran al muzicii electronice românești, în special datorită primelor emisiuni radio care au inclus promovarea muzicii electronice și alternative, la începutul anilor ’90.

Pentru cei mai mulți, DJ Vasile e cunoscut deoarece a explorat lumea sunetului încă din primul an după Revoluție, iar asta m-a determinat și pe mine să sondez motivația din spatele carierei sale muzicale. Drept urmare, am făcut o vizită în studioul său, unde nu doar că am avut parte de o audiție în premieră, dar am și descoperit bucătăria din spatele atâtor proiecte muzicale longevive, care se bucură în continuare de succes, așa cum s-au bucurat încă din primele zile ale lansării.

" "

De asemenea, dată fiind perioada dificilă pe care o traversează artiștii, indiferent de sectorul în care activează, m-a interesat cum petrece DJ Vasile pandemia, precum și dacă a avut loc o inovare în mediul digital a evenimentelor sale muzicale.

Muzica l-a ajutat pe DJ Vasile să reziste și să își vindece tot felul de traume, să se descopere, să îi descopere pe alții, dar mai ales să descopere că muzica este o armă foarte puternică. Înainte de Revoluție a făcut-o inconștient, apoi conștient, practic ajungând să cânte în timp ce în jurul lui cădeau bombe.

Sursa: Teatrul Godot

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută