Meniu Zile și Nopți

diMANSIONS FUN GARDEN revine în 2022

Brașov | 24 - 26 iunie 2022

Locația ideală, atât din punct de vedere estetic, cât și logistic, este Coresi Business Park, cu o capacitate de până la 5.000 de oameni, facilități de acces și parcare, din cea mai populară și modernă zonă a Brașovului – Cartier Coresi. Festivalul este unul independent, 100% privat, realizat de o echipă locală entuziastă, cu o experiență de peste 15 ani în organizarea de evenimente.

diMANSIONS FUN GARDEN revine în 2022

Brașov

24 - 26 iunie 2022

Locația ideală, atât din punct de vedere estetic, cât și logistic, este Coresi Business Park, cu o capacitate de până la 5.000 de oameni, facilități de acces și parcare, din cea mai populară și modernă zonă a Brașovului – Cartier Coresi.

Festivalul este unul independent, 100% privat, realizat de o echipă locală entuziastă, cu o experiență de peste 15 ani în organizarea de evenimente.

După succesul de anul trecut, diMansions Fun Garden revine la Brașov și în 2022, pe un format însă mult mai asemănător cu cel al originalului diMansions Hit Music Festival – un festival desfășurat pe parcursul unui singur weekend, cu peste 15 trupe și artiști, din țară și străinătate, un food court extins și numeroase activități adiacente.

Valorile în jurul cărora construim acest eveniment sunt: COMUNITATE, FAMILY & PET FRIENDLY, INDEPENDENT, SUSTENABILITATE, EDUCAȚIE PRIN VOLUNTARIAT, DISTRACȚIA NU ARE VÂRSTĂ.

Pe scena festivalului vor urca GIPSY KINGS by DIEGO BALLARDO, LAYZEE aka MR. PRESIDENT, C-BLOCK, ICE MC, GAȘCA ZURLI, 3 SUD EST, BOSQUITO, EMAA, THE MOTANS, GRASU XXL x GUESS WHO și mulți alții.

 • ABONAMENT
  Asigură accesul pentru toate evenimentele din festival:
  – Early Bird 185 RON + taxe
  – Regular 250 RON + taxe
 • DAY PASS
  Valabil doar pentru una din serile de festival
  – Early Bird 99 RON + taxe
  – Regular 125 RON + taxe
  – Ticket at the Gate
  – în ziua spectacolului 150 RON
 • PACHETE CORPORATE
  Discount-uri speciale și pachete corporate extinse pentru bilete contractate de companii. Contact pentru oferte și detalii: office@comparty.org.

Program festival

Braşov

diMANSIONS FUN GARDEN 2022 – Ziua 1

EMAA, GUESS WHO, GRASU XXL, THE MOTANS, MANUEL RIVA
Vineri 24/06
18:00
Braşov

diMANSIONS FUN GARDEN 2022 – Ziua 2

3 SUD EST, FLY PROJECT, ICE MC, C-BLOCK, MR. PRESIDENT
Sâmbătă 25/06
18:00
Braşov

diMANSIONS FUN GARDEN 2022 – Ziua 3

ZURLI, IULIANA BEREGOI, KAOMA, BOSQUITO, THE GIPSY KINGS
Duminică 26/06
18:00

Interviuri

Festivaluri 2022

Interviu cu Daniel Santa (Organizator diMansions Hit Music Festival)

Anul acesta avem un eveniment concentrat pe 3 zile, cu aproape 20 de artiști invitați și, cumva, cu 3 profile muzicale diferite.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.