Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Spectacole

De-a joaca prin povești @ Harlequin by the Sea

De-a joaca prin povești

De-a joaca prin povești @ Harlequin by the Sea

Aș fi vrut să scriu un basm despre trei purceluși simpatici care își construiesc căsuțe în pădure. Dar l-a scris deja cineva. As fi vrut sa scriu un basm despre o fetiță care avea prea mare încredere în cei pe care nu îi cunoștea, dar și această poveste e scrisă deja. Aș fi vrut să inventez aventurile unui băiețel de lemn care voia sa fiu un om adevărat.

Ați ghicit! Și această poveste s-a scris, ca și cea cu Motanul Încălțat sau cea cu Albă ca Zăpada și toți piticii săi sau cu frumoasa Belle și Bestia sa. N-am scris poveștile acestea, dar le-am trăit, le-am iubit, în inimă le-am adunat și le-am împachetat într-o idee. Sau în două idei sau în trei sau în câte vrei, pentru că umblând de-a joaca prin povești, aduni câte idei și gânduri dorești.

Odată adunate poveștile împreună, e limpede că ni se face poftă de jucat, de cântat, de dansat și de celebrat infinitul din noi și vom face asta cu bucurie și cu poftă de copilărie!

Așa că dacă vrei copilul să-l înveselești și bucuria să o sărbătorești, poftim la ”De-a joaca prin poveșt!i” Un spectacol vesel interactiv în care timpul va fi fermecat în zâmbete și în culoare, de copiii spectatori care vor urca pe scenă ca niște veritabili artiști, cântăreți, dansatori, alături de personaje, păpuși, mascote și actori într-o aventură de neuitat!

De-a joaca prin povești – Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile zâmbitoare, duminică 26 mai, ora 11:00, la Harlequin by the Sea, pentru porții mari de bucurii.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută