Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Junior Musical

Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate @ Opera Națională Română Iași

Cutiuța Muzicală - Aventurile Pălăriei Fermecate

Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate @ Opera Națională Română Iași

Musical pentru copii

Cochețica, Rufus, Șoricelul, Broscoiul sau Șoricica sunt doar câteva dintre îndrăgitele personaje care vor încânta audiența din Sala Mare a Operei Naționale Române din Iași.

Scenariul original are la bază o selecție de cântece din seria albumelor Cutiuța Muzicală și poartă semnătura Lilianei Ștefan. Personajele dau viață unei povești magice, care conține o serie de mesaje cu scop educativ și comportamental și valori precum onestitatea, prietenia, optimismul, armonia.

Costumele și decorurile sunt special create pentru a contura lumea de basm a narațiunii spectacolului. De la culoare, design și până la execuție, acestea fac dovada unui specacol unic în România.

Specatcolul „Cutiuța Muzicală – Aventurile Pălăriei Fermecate” pune accent pe transmiterea de mesaje educative printr-un limbaj jucăuș, adecvat vârstei copilariei, precum și prin conținutul muzical de calitate.

Regia spectacolului poartă semnătura Laurei Vlădoiu, scenariul și muzica îi aparțin Lilianei Ștefan, iar aranjamentul muzical fiului său, Alexandru Bittman, la care se adaugă coregrafia concepută de Ana Mihai.

Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

Vă așteptăm cu voioșie!

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută