Meniu Zile și Nopți

Gala Muntelui @ Cinema Modern Brașov

Gala Muntelui

Gala Muntelui @ Cinema Modern Brașov. Alături de CAR Brașov vom acorda TROFEUL ZSOLT TOROK, TROFEELE GALA MUNTELUI și TROFEELE GALEI ALPINISMULUI , premii dedicate oamenilor de munte și sportivilor cu cele mai spectaculoase realizări și recorduri din alpinismul românesc.

X-Mas Gala @ Wonderland Cluj Resort 

X-Mas Gala

X-Mas Gala @ Wonderland Cluj Resort . Petrecerea corporate de Crăciun de anul acesta poate fi ca-n filme! Cu decoruri elegante, meniu rafinat, activări moderne care să asigure distracția pe tot parcursul serii și multe momente artistice live.

Gala Comunității Bihorene

Gala Comunității Bihorene

Te invităm alături de noi să recunoaștem și să celebrăm împreună acțiunile celor care transformă comunitatea noastră într-una mai bună, în care vrem să trăim, în care vrem să ne implicăm. Miercuri, 13 decembrie 2023, la Teatrul Regina Maria din Oradea, îi vom celebra împreună pe cei a căror activitate o apreciezi și ai ales […]

X-Mas Gala @ Lux Divina

X-Mas Gala

X-Mas Gala @ Lux Divina. Petrecerea corporate de Crăciun de anul acesta poate fi ca-n filme! Cu decoruri elegante, meniu rafinat, activări moderne care să asigure distracția pe tot parcursul serii și multe momente artistice live.

Zile și Nopți

Caută