Meniu Zile și Nopți

AROBS X-Man Romania International Triathlon Competition @Oradea

AROBS X-Man Romania International Triathlon Competition

AROBS X-Man Romania International Triathlon Competition on Long, Half and Olympic distances.National Championship on Long Distance Triathlon.2nd stage of the National Series on Half Distance2nd stage of the National Series on Olympic DistanceRegistration is now open!Go to: https://www.xmanromania.ro/ Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România? Calendar Evenimente din […]

Noaptea Cercetătorilor la UAIC

Noaptea Cercetătorilor la UAIC

Noaptea Cercetătorilor la UAIC este o competiție veselă între mai multe universități europene care pune în evidență modul în care abordează cercetătorii o nouă problemă. Echipe de cercetători de la mai multe universități, inclusiv Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, vor primi aceeași întrebare de la public și se vor întrece în a găsi un răspuns cât mai interesant.

Iași Dance Fest

iasi dance fest

Concursul Internațional Iași Dance Fest 2022 face parte din proiectul „Viața în Pași de Dans” și este organizat de Clubul Sportiv Reflex, în parteneriat cu Primaria Municipiului Iași, Cercul Militar Iași, DJST Iași, Palatul Copiilor Iași, sub egida Consiliului International al Dansului CID.

Zile și Nopți

Caută