Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/04/2023
Lifestyle / Spirits Award

AWARDs | „Salcombe Rosé Sainte Marie” GIN

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | „Salcombe Rosé Sainte Marie” GIN Share AWARDs | „Salcombe Rosé Sainte Marie” GIN
Salcombe Rosé Sainte Marie


Spirits Award, aprilie 2023: „Salcombe Rosé Sainte Marie” – GIN

SALCOMBE este numele portului în care se fabricau cele mai rapide corăbii ale secolului XIX (1820-1880). Asta era esenţial pentru acea perioadă, întrucât jalona rutele maritime importante pe unde se aduceau mirodenii şi fructe proaspete în întreaga Anglie. Apoi, numele a fost preluat de o remarcabilă distilerie de gin din Devon, singura de pe glob cu direct acces la mare.

Salcombe Rosé Sainte Marie

Numele complet al ginului, Salcombe Rosé Sainte Marie – unicul gin din lume multipremiat la categoriile speciale de Botanics şi de Pink Gin -, este dat de un renumit far de la intrarea de sud în Portul Marsilia, la acea dată punctul în care se încărcau majoritatea acestor mirodenii speciale şi fructe pentru a fi transportate pe insula Marii Britanii.

Este un gin inovativ şi pur – fără nici un adaos -, creat să aducă aproape de noi atmosfera Mediteranei franceze, cu prospeţimea, vibraţia, lifestyle-ul şi aromele sale unice. A fost creat exclusiv prin distilarea plantelor şi ingredientelor naturale, accentul fiind pus pe ienupărul macedonean (rar!), angelica și căpșune, coajă proaspătă de portocală şi de lămâie, petale de trandafir, lămâiţă, flori de portocal, piper roz şi fructe roşii, de aici şi nuanţa roz, cu totul specială.

Salcombe Rosé Sainte Marie

Salcombe Rosé Sainte Marie este gândit ca un moment de graţie, ca aperitiv sau digestiv perfect la începutul sau sfârşitul unei mese interesante pe plajă, terasă sau la piscină… într-o primăvară înflorită sau o vară intensă pe Coasta de Sud. E un gin excepţional, fresh şi elegant, modern şi răcoritor, ca o amintire frumoasă.

Salcombe Rosé Sainte Marie

Text de Alin Gălățescu | Lifestyle | Spirits awards

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Citește aici mai multe articole din LIFESTYLE – AWARDS.

Galerie imagini

Share

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută