Meniu Zile și Nopți

Stațiunea Sfinții Constantin și Elena

Icon
Audio

Ascultă-ți vacanța în format audio

La doar câțiva kilometri distanță de Varna, Bulgaria, printre răcoarea coastei mării și o minunată zonă înverzită se află unul dintre cele mai pitorești locuri de pe coasta bulgară a Mării Negre – Sfinții Constantin și Elena (Sts. Constantine and Helena).

Unul dintre cele mai mari atuuri ale locului este că îmbină apa minerală vindecătoare cu puterea mării și aerul marin. Această combinație unică are un efect benefic asupra stării generale, a minții și a corpului, reduce stresul și întărește imunitatea.

Istoria stațiunii datează din antichitate, când oamenii apreciau resursele naturale ale locului și extrăgeau din forța și energia acestuia. Acum, le călcăm pe urme, dezvoltăm experiența și tradițiile acumulate, folosind apa în cel mai bun mod, ca sursă de sănătate și frumusețe.

Posibilitățile de recreere și divertisment sunt numeroase pe tot parcursul anului. Vara este plină de bună dispoziție, culoare și parfum de mare și nisip. Toamna și iarna reprezintă perioada perfectă pentru o vacanță relaxantă combinată cu îngrijirea sănătății și a frumuseții. Primăvara este perioada în care stațiunea devine o scenă artistică deschisă: activitatea de sculptură în aer liber „Atingerea naturii” transformă stațiunea într-un atelier sub cerul liber, unde artiștii din Bulgaria și din străinătate creează opere de artă din piatră și lemn.

O singură destinație, multe oportunități

Începutul turismului maritim în Bulgaria are loc în urmă cu mai bine de 110 de ani în stațiunea Sfinții Constantin și Elena. O destinație care combină bogatul patrimoniu cultural și resursele naturale cu stațiuni moderne și servicii de înaltă clasă.

În zilele noastre, în căutarea unei relaxări adevărate în completare deplină cu briza mării, izvoare termale și climat maritim, mii de turiști vin în stațiunea Sfinții Constantin și Elena (Sts. Constantine and Helena) pe tot parcursul anului pentru a-și descoperi vacanța perfectă la mare, spa, wellness și balneo. În plus, locul este unul special pentru cei care găsesc inspirație în peisaje frumoase și se inspiră din energia de încărcare a mării.

Hotelurile

Aquahouse Hotel & SPA

În afara caracteristicilor obișnuite, Aquahouse Hotel & SPA întruchipează adevăratul confort. Noua destinație de mare, SPA și experiență culinară din stațiunea Sfinții Constantin și Elena vă așteaptă pentru a vă satisface toate dorințele. Răsfățați-vă cu plăcerea terapiilor noastre pentru minte și corp și simțiți puterea vindecătoare a apei minerale.

Arhitectura este inspirată din natură, valurile mării și dunele de nisip. Armonia culorilor naturale creează senzația de eleganță și un sentiment irezistibil pentru ceva al tău.

Știm că apa minerală este o sursă naturală de sănătate și frumusețe. Este una dintre cei mai valoroase resurse naturale a stațiunii Sfinții Constantin și Elena, ceea ce o transformă într-una dintre cele mai populare destinații SPA. Aquahouse Hotel & SPA continuă tradițiile îndelungate ale stațiunii Sfinții Constantin și Elena în domeniul balneologiei, balneoterapiei, prevenirii și reabilitării sănătății. Vă vom pregăti cel mai potrivit program terapeutic.

Toate simțurile tale se întâlnesc în Health Spring SPA, care are grijă de bunăstarea ta fizică, emoțională și spirituală. Terapiile tradiționale și autentice de întinerire vă vor ridica experiența la o stare meditativă profundă, iar terapeuții noștri profesioniști vă vor duce în lumea fericită a relaxării. Răsfățați-vă în acest paradis liniștit în care timpul ajută la reducerea stresului și la echilibrarea fiecărei celule. Simțiți efectul Zen și ajungeți la înțelepciunea sinelui vostru interior.

Centrul Medical SPA Health Spring SPA are terapeuți și fizioterapeuți profesioniști, precum și specialiști în medicină fizică și de reabilitare, care vor selecta cel mai potrivit program SPA în funcție de nevoile dumneavoastră.

Villa Chinka by Astor Garden Hotel

Situată într-un golf retras, cu o vedere minunată asupra răsăritului, Villa Chinka oferă oaspeților săi 11 apartamente de 5* mobilate într-un stil modern, elegant și minimalist.

Toate apartamentele oferă o vedere uluitoare la mare și au numeroase spații deschise care se îmbină unul în celălalt într-un mod natural pentru a oferi relaxare, confort și lux unic.

Elementele arhitecturale și interiorul splendid sunt simpliste, sofisticate și special selectate pentru a vă cufunda într-o adevărată experiență de viață înaltă.

Azalia Hotel Balneo & SPA

Hotelul Azalia Balneo & SPA pune la dispoziția oaspeților săi 235 de camere duble cu vedere la mare, cu categoria de 4*. Aici vă puteți bucura de confort, liniște și posibilități excelente pentru o vacanță de neuitat. Plaja hotelului vă va încânta cu nisipuri fine și aurii. Razele soarelui mângâie ușor simțurile, iar valurile calde ale mării aduc o senzație de prospețime și beatitudine. Centrul Medical SPA Azalia este un adevărat templu al liniștii în care poți scăpa de stresul și tensiunea cotidiană și poți avea grijă de sănătatea ta printr-o gamă largă de programe balneoterapie, terapie cu nămol, artroreumatice, relaxante, anti-îmbătrânire și alte programe; pentru frumusețea dumneavoastră pune la dispoziție o varietate de proceduri și pachete de wellness – tratamente manuale și cu aparate și terapii corporale sau faciale.

Hotel Astor Garden

Hotelul este situat în stațiunea Sfinții Constantin și Elena, într-un loc natural, verde și răcoros, la doar câțiva pași de malul mării. Hotelul Astor Garden impresionează prin arhitectura clasică, designul interior sofisticat și vederea la mare. Hotelul are 230 de camere concepute pentru a crea o experiență cu adevărat diferită și de neuitat.

Hotel Primorski

Modernul hotel Primorski este situat la doar 120 de metri de plaja din stațiunea Sfinții Constantin și Elena. Oferă o combinație unică de locație atractivă, arhitectură impresionantă și soluții interioare interesante. Hotelul, ca și concept inovator, face parte din complexul multifuncțional pentru comerț, servicii și divertisment – Center Primorski.

Centrul Primorski

Primorski Center este un complex multifuncțional elegant pentru comerț, servicii și divertisment. Locația nemaipomenită și atractivă, în apropierea stațiilor de transport public, este ceea ce face din Centrul Comercial nu doar un loc modern, dar și ușor accesibil pentru oamenii de toate vârstele.

AQUAHOUSE Thermal & Beach

Mare, soare, apă minerală vindecătoare și beneficiile apei mării și ale climei – toate resursele naturale unice ale primei stațiuni bulgare de la Marea Neagră, combinate într-o singură locație – AQUAHOUSE Thermal & Beach.

Cu cele 14 piscine și facilități acvatice pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați amenajate elegant cu plante naturale, care dă senzația de liniște și bunăstare și oferă condiții excelente pentru relaxare, sport, îmbunătățirea și reabilitarea sănătății.

Oaspeții se pot bucura de trei zone separate, oferind activități și emoții diferite.

АQUAHOUSE Thermal & Beach este o destinație pentru balneologie, balneoprevenție, SPA, wellness, sport, îngrijire a sănătății, frumusețe, tinerețe și bunăstare. Apa minerală din cadrul complexului are indicatori care îi conferă un efect benefic atât asupra sănătății, cât și asupra stării generale a organismului.

În AQUAHOUSE Thermal & Beach există trei zone distincte cu posibilități diferite de recreere, recuperare, plajă și activități acvatice distractive. Sunt potrivite atât pentru vizite de o zi, cât și în weekend sau vacanțe în stațiune. Complexul termal este deschis tot timpul anului.

Destinație culinară

Prima stațiune bulgară de la Marea Neagră a devenit o destinație culinară de top cu unele dintre cele mai bune restaurante de pe coasta Mării Negre.

Restaurantul Kampai

Faceți o călătorie culinară în jurul Asiei. Restaurantul Kampai oferă o terasă atractivă înconjurată de grădina unică a hotelului Aquahouse & SPA, iar arborele japonez, simbolizând începutul vieții, vă va cufunda în cultura orientală. Bucurați-vă de o varietate de experiențe culinare asiatice și de sushi tradițional.

Restaurantul Monty

O nouă perspectivă asupra rețetelor tradiționale din bucătăria bulgară și europeană. Sugestii care te surprind cu prezentare exclusivistă. Artă pe farfurie – acesta este restaurantul Monty. O tentație culinară în inima primei stațiuni de pe litoralul bulgăresc. Atmosferă elegantă și servicii impecabile oferite de profeșioniști. Un loc în care fiecare cină este un eveniment special și o sărbătoare culinară.

Restaurantul Villa Chinka

Chic italian și gust mediteranean.

Un concept culinar pe tot parcursul anului, care combină prospețimea și gusturile produselor de sezon din rețete tradiționale bulgărești cu accente din bucătăria mediteraneană. Restaurantul Villa Chinka folosește rețete tradiționale ale unor vechi pescari bulgari cu bunătăți din Marea Neagră. Biban de mare, pisică de mare, cocoș  de munte, lichen, calcan… cu ierburi proaspete și un praf de sare, iar supa de calcan este pur și simplu o minunăție! Grătarul de aici este pregătit ca un festin – un grătar spaniol cu cărbune. Nota finală este dată de deserturile de autor, care provoacă o reală plăcere. Restaurantul Villa Chinka oferă o sală elegantă cu 80 de locuri și un balcon cu 170 de locuri și o priveliște uluitoare. Bucătăria de autor servită cu eleganță și gust.

MORE Beach & Restaurant

MORE Beach & Restaurant – locul unde apusul îmbrățișează marea!

Literalmente. Nu există altă locație de coastă în stațiunea Sfinții Constantin și Elena, din care această priveliște perfectă să fie atât de aproape. Te afunzi în tăcere, zâmbești, devii cumva mai relaxat. Restaurantul MORE Beach & Restaurant a fost creat cu o glumă în nume. Acest „restaurant mai mult plajă” păstrează tehnici vechi pentru o captură bogată și variată. Știe unde sunt cele mai proaspete rapane. Cunoaște cele mai bune tehnici de sărare a peștelui proaspăt. Ah, această supă de șprot, kaya și lichnus… Sau biban prăjit cu cartofi copți și cimbru! Restaurantul transformă spiritul liber al hipioților moderni în dragoste – pentru liniște, bună dispoziție, produse naturale și cadouri de la mare.